Д-р Емил Караиванов: Комуналното обслужване в селата е приоритетна задача

OFFNews Последна промяна на 21 октомври 2019 в 11:29 730 0

Винаги съм съм се стремял да оказвам необходимата подкрепа на хората, които живеят в селата, защото животът там е по-труден по много причини и смятам, че всяко управление е длъжно да го прави.

Това заяви д-р Емил Караиванов, кандидат за кмет на община Асеновград от "БСП за България" в село Избеглии и на среща с избиратели в село Бачково. 

По време на двата мандата съм поддържал постоянна връзка с кметовете и кметските наместници, защото те са най-близко до хората. Най-важните въпроси за населението в селата са свързани с комуналното обслужване, транспортните връзки и не на последно място - с поддържането и обновяването на общинската собственост.

В предстоящия мандат ремонтирането и обновяването на читалищни сгради и на стадиони в селата е в програмата на всички кандидати за кметове на кметства, издигнати от коалиция „БСП за България” , каза още д-р Емил Караиванов.

„Местното самоуправление не трябва да приключва с избора на общинския кмет, общинските съветници и кметовете на 12 кметства. Веднага след изборите във всички населени места, с механизъм за пряк избор, ще изберем както кметски съвети, така и кметски наместници в населените места с под 350 души население”, сподели още кандидатът за кмет на община Асеновград. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови