Quantcast

БСП зове: Всички общинари в София срещу ГЕРБ и РБ

OFFNews Последна промяна на 11 ноември 2015 в 12:12 2059 8

Лидерът на социалистите в София Калоян Паргов, който ще бъде и председател на групата в Столичния общински съвет, изпрати писма до АВБ, Движение 21, ВМРО-БНД, Атака, Глас народен и Зелените, в които ги кани да формират единен опозиционен блок в Столичния общински съвет.

В писмото се казва:

„Във връзка с конституирането на новия Столичен общински съвет и заявените по време на предизборната кампания виждания и политики за развитието на Столична община, ние, общинските съветници от БСП Лява България, Ви отправяме покана за формирането на единен опозиционен блок “Нова визия за София“ в СОС. Наименованието на блока е работно и подлежи на обсъждане.

Целта на формирането на опозиционния блок е да обединим усилията си за промяна на статуквото и скъсване с порочната практика СОС да бъде подчичнен на волята на една политическа партия. Както и ефикасна борба с порочните корупционни практики, нагласените търгове и обществени поръчки, които традиционно се печелят от едни и същи фирми, близки до управляващите.

Взаимодействието ни в рамките на опозиционния блок да бъде насочено към преодоляването на дисбаланса в развитието и финансирането на различните райони на София.

Приоритетите в работата ни като общински съветници да бъдат свързани с увеличаване дела на средствата от общинския бюджет, предназначени за развитие на дейностите свързани с образованието, здравеопазването, социалните дейности и спортната инфраструктура; подръжката на междублоковите пространства, в това число изграждането на детски и спортни площадки; опазването на зелените площи и парковете; гарантиране на екологична среда; изграждане и поддръжка на уличното осветление в кварталите, с цел гарантиране сигурността на гражданите; възстановяване и ремонт на вътрешнокварталната улична инфраструктура. 
Подаваме Ви ръка, за съвместна обща политика в Столичния общински съвет, за доброто на хората, които живеят и работят в София.“

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.11 2015 в 13:47

Да викнат серГЕЙчо, тох ще ги оправи, ще възкръснат от пепелта с невероятна сила, и ще настане новото комунделско време...събуждат се и краката им отвити, само ГЕЙчо се хили от стената, мишок номер 1.

11.11 2015 в 13:46

Владко, ти да не си адвокат?

11.11 2015 в 13:19

Най-умрялата партия зове. Смях!

11.11 2015 в 13:09

Хахахаха, малко е останало да напишат и че на присъединилите се ще се отпускат капачки за буркани.

11.11 2015 в 13:08

696,

А ти мислиш ли като четеш? Много ясно, че не, де, ама аз ей така си питам, риторично...

Левичарството е популизъм и партизанщина, а не лява политика. И е точно това, с което се занимават дори и младите в тая смехотворна сбирщина БСП.

А и по социализЪма (неслучайно написан така, ама като не можеш да мислиш няма как да ти направи впечатление тоя факт) въздишат същите люде. Да, точно към него. Айде сега напъни двата неврона, няма да се изхабят!

11.11 2015 в 13:00

Гоце, ти мислиш ли като пишеш?

"За съжаление и по-младите социалисти излъчват ... уклон към левичарството и социализЪма".

11.11 2015 в 12:53

Миличката партия, която безвъзвратно си отива. За съжаление и по-младите социалисти излъчват посредственост, влияние от Русия, балканщина, дребно заяждане, липса на перспектива, липса на нови идеи, уклон към левичарството и социализЪма, липса на социалдемократически ценности, елементарност в политическото познание, идеологизация на всичко, което не е тяхно, откровена глупост, безизразно и нескончаемо плямпане, липса на лидер, задкулисни интриги, подчиненост на олигархическия, обикновено червен и руски капитализъм, липса на обаяние в личностите и идеите, липса на нови идеи във всичко, в политиката, рекламата, същността на работата им и т.н. и т.н.

11.11 2015 в 12:45

Гледай ги мишоците, пак ОФе ще правят, и уж за доброто на хората, но против техните избранници. Гиди, гиди Софийски централен.