Quantcast

БСП: В преговорите между ГЕРБ и РБ става дума за груб пазарлък

Нели Чолашка Последна промяна на 04 ноември 2014 в 15:52 3767 5

Михаил Миков

"Преговорите започнаха действително полезно, но начинът, по който се водят и ще приключат очевидно вървят към едно политическо фиаско. Става дума за груб пазарлък между секторни политики, между конкретни имена".

Това обяви на брифинг след Изпълнително бюро на БСП говорителят на бюрото Атанас Мерджанов.

Лидерт на партията Михаил Миков потвърди казаното миналата седмица в парламента от Мая Манолова, че БСП ще гласува против кабинет, излъчен от Бойко Борисов.

Миков обяви още, че този петък ще има Национален съвет на партията, на който ще бъдат направени промени в ИБ на БСП.

На въпрос дали ще се раздели с Димитър Дъбов, Евгени Узунов и Катя Николова, чиито оставки бяха поискани от млади социалисти и местни структури, Миков обяви, че с никого няма да се разделя, защото това не са семейни отношения.

По думите му тримата са дали много на партията и има още какво да дадат. Лидерът на БСП отказа да обяви кого ще махне от оперативното ръководство. Първо щял да го каже на заседания на ИБ преди Националния съвет в петък.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.11 2014 в 16:58

Не зная дали има груб пазарлък,но по-вероятно е да няма,щом информацията е снесена от един червен боклук.Но дори и да е имало е по-доброто решение,отколкото надупването на ДПС,в което червените са ненадминати.

04.11 2014 в 16:56

Тъпанари от ръководството на БСП! За нищо не ставате. Щом всички оставате, хванете се за ръце и дома. Има кой да ръководи БСП. А тази интригантка и змия Йотова какво прави пак в София.? Уплаши се да не я забравят нейде в Брюксел. С това ръководство и с тези депутати да погребем БСП. Можехме да го направим и на Войнишката задушница. Негодници! Загробихте партията, некадърници !

04.11 2014 в 16:41

ей, тия са неспасяеми !
прогнили са до мозъка на костите си. дано по-малко млади българи усучат в паяджината си, че след 2 поколения да свършат деволюционно. друг шанс като че ли няма.

04.11 2014 в 16:27

Абе, п*далчо алкохолизиран, що не се коалира с ГЕРБ като ти предлагаха да управлявате заедно в голяма коалиция, бе? Сега нямаш право на дума, цървул скъсан.

04.11 2014 в 16:20

Тъпи комуняги, никога няма да се променят.Продължават инатливата линия на съсела. Те МРАЗЯТ обикновения човек, въпреки постоянно да настояват, че работят в негов интерес. Работят, ама друг път! Като толкова милеете за съдбата на БГ, защо сте в опозиция заедно с дпс, а не в коалиция с ГЕРБ? Нищо не се е променило между тези две партии, лъснахте като голи задници.Господ ще ви съди. А народа си мълчииии. Прост народ, ей!