БСП: Борисов пак лъже, преопакова досегашното управление, за да крадат още

OFFNews 30 ноември 2016 в 08:56 5143 3

„Борисов отново излъга хората – ще предложат нов тип на старото правителство“. Това заяви в ефира на БНТ депутатътот БСП Иван Иванов.

Според него след КСНС е станало ясно, че този парламент е изчерпал своя капацитет и час по-скоро трябва да се отиде на избори. Иванов заяви, че е изненадващо поведението на кадри от ГЕРБ, които се опитват да измият срама от лицето на Борисов, който не иска да излезе и да каже, че за пореден път е излъгал българските граждани.

„Казаха, че подават оставка и че няма да участват повече във управление, с една единствена цел - да се отиде на избори. Такова беше желанието на българските граждани. Това което се задава е нов опит на старото правителство, което вече получи своята оценка на президентските избори“, обясни Иванов.

Според него ГЕРБ за пореден път са демонстрирали своята непоследователност по брутален начин и всичко, казано до тук, е било захвърлено с лека ръка. 

По думите му  политическият баща на този нов проект е президентът Росен Плевнелиев. Според Иванов настоящият държавен глава така си осигурявал топло местенце в Европейската комисия.

„Този парламент не може да бъде продуктивен. Това, което ще ни бъде предложено в нова опаковка е нищо повече от досегашното управление, което е съставено от партии които нямат нищо общо помежду си освен желанието си да продължат кражбите и злоупотребите, задълбочаването на социалното неравенство“, обясни депутатът от левицата.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

2

мнение от IP

30.11 2016 в 09:17

Е заради това безсмислено пропагандно дрънкане по опорни точки, предназначено явно за немислещи хора никога БСП не трябва да управлява. Избори се налага да има, но не с тези профански доводи.
 
X

Подкастът на OFFNews