Боршош: Културата победи

OFFNews 27 юни 2017 в 19:11 7406 5

След изключително важна среща, която проведохме днес с премиера Бойко Борисов, съм спокоен и удовлетворен, че българската култура победи и му благодаря, че доказа на всички ни, че това може да се случи. Това написа във фейсбук новият стар директор на НДК Мирослав Боршош.

Преди ден той бе освободен с тежки обвинения от страна на министъра по европредседателството Лиляна Павлова, а днес премиерът Борисов се намеси и го възстанови на поста.

Освен това още утре правителството ще извади НДК от ресора на Павлова и дворецът ще се върне към културното министерство. 

"Вярвам, че държава, която се вслушва в гласа на своята интелигенция, има достойно бъдеще. НДК е символ на волята за промяна, на видимите резултати, доказателство за принадлежността ни към споделените европейски ценности. Благодаря на всички за подкрепата! Тя удвоява силите, с които ще продължа да работя в посоката, която познавате", написа още Боршош в социалната мрежа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21061

4

рамбо

27.06 2017 в 22:22

Шиши и Бъчварова победиха Лиляна. Лобитата в Герб и около Тиквата ще се самоизядат в ламтежа си за разпределяне на порциите в държавата.За никаква култура не може и дума да става

25665

2

Victimized

27.06 2017 в 20:58

""Вярвам, че държава, която се вслушва в гласа на своята интелигенция, има достойно бъдеще. НДК е символ на волята за промяна, на видимите резултати, доказателство за принадлежността ни към споделените европейски ценности. Благодаря на всички за подкрепата! Тя удвоява силите, с които ще продължа да работя в посоката, която познавате","

Значи няма да говоря за "интелигенцията" понеже ми е болна тема, ама НДК-то е символ на една отминала епоха, върху която вие се мъчите да трупате дивиденти и пиар. Защо не го разрушите , понеже нали е соц творение, да ви видим за колко време ще построите нещо подобно да си го стопанисвате по европейски стандарти... За Бузлуджа е ясно, че на никой евро-ориентиран не му изнася да се реставрира и рекламира, току виж хората им домиляло за минали времена.
Не, че маркетинговите ви фирми отдавна надушиха тая мандра и сега всеки втори продукт е с вкус като от едно време, сигурно щото на хората им е било лошо тогава ....
Да ви пика* на председателството...

63994

1

Red or Dead

27.06 2017 в 19:36

“““““““.......Боршош: Културата победи............“““““““

Ма ВЕРНО ЛИ!?!?ТИ ДА ВИДИШ!?!?!Не НАМ.....ОСТАВКА...НЕМЕДЛЕНО, ЦЯЛАТА ГРОБАДЖИЙСКА ШАЙКА ЗАЕДНО С КОЗЯШКИТЕ МЕКЕРЕТА.....ВЪН!!!
Каква кОлтура бе, ПИСНА МИ ОТ НЕКАДЪРЕН ПИАР ЗА МАЛОУМНИЦИ.....