Борисов за снимките: Занимават се с глупости - чекмеджета, секс, монтажи

OFFNews 10 ноември 2021 в 12:50 8742 3

Докато се занимават с глупости - с чекмеджета, с кой по какъв начин прави секс, за съжаление и монтажи, през това време се теглят дългове от по половин милиард. 

Така лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов коментира появилите се вчера нови снимки, за които се твърди, че са от спалнята му в резиденция "Бояна".

Борисов се обърна и към съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов, който вчера отиде пред резиденцията. "Докато се тегли дълг, хвърлят димката. Отишъл Христо Иванов пред Секвоя да се снима. Аз не съм там от една година, бе ей. Жалко, гнусно, подло, не ти отива", обърна се той към Иванов.

Той допълни, че пак се вадят компромати: "Вадете колкото искате!"

Прокуратурата също се зае със снимките, като в лаконично съобщение обяви, че се е самосезирала.

Лидерът на ГЕРБ прочете методическо указание на ЦИК до районните комисии, според което използваните машини ще са 11 932, като трябва да има 59 660 карти, но трябват и флашки – 23 864 броя.

Борисов допълни, че за всяка една машина има 5 карти. Той попита дали е вярно, че в България са пристигнали 28 кашона с близо 16 000 флашки, както и дали наистина тези флашки са разтоварени на митнически склад заедно с 228-машини.

По думите му флашките са доставени от Тайван на цена от около 44 лева за 8 GB, а в България струват между 7-10 лева. „Вчера, когато им казах, че днес ще продължим с темата, изведнъж са се разбързали и искат сега да ги изнесат обратно“, допълни Борисов, който беше на посещение в Тетевен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

5

случайно прочетох

10.11 2021 в 15:21

"По думите му флашките са доставени от Тайван на цена от около 44 лева за 8 GB, а в България струват между 7-10 лева. "

А дали е така? Дали пак не лъже?
 
X

Подкастът на OFFNews