Борисов за ръка с Тимошенко

ОFFNews Последна промяна на 06 март 2014 в 22:06 46098 60

Бойко Борисов за ръка с Юлия Тимошенко

Снимка на Юлия Тимошенко, хванала Бойко Борисов за ръката, взриви социалните мрежи.

Кадърът е направен от Статул Карабашев по време на конгреса на ЕНП в Дъблин.

Там Борисов е поздравил Тимошенко за стоицизма и усилията, които е положила да остане близо до Украйна и до народа си, въпреки всичко.

От своя страна Юлия Тимошенко благодарила на Борисов и изразила надежда, че Европа ще помогне на Украйна в настоящата сложна ситуация. 

Председателят на ГЕРБ пожелал на Тимошенко успех и бързо възстановяване в здравословно отношение, съобщава агенция Фокус.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.03 2014 в 19:55

До ТЕя 57,
Ако някой оплюва Бойко Борисов то това значи, че иска да бъде префинен :D :D :D
Имате предвид, че той е голям мъжкар ли :D :D :D
Да източваш милиони от народа си е много мъжествено или не. Жената в инвалидната количка май е окрала народа си с много повече в полза на Газпром.
„Умряхте от завист,искате да сте като него ,но не ставаааа...!!!“
За съжаление е така, на повечето от нас никога няма да им се даде шанс да обслужват корпоративни интереси на толкова високо ниво и да източват милиони. Но това лично за мен не е повод за завист, Всеки човек си има съдба.
„И бъдете сигурни,че той отново ще спечели!“
За съжаление май сте права(в). Но всъщност не виждам каква ще бъде разликата и друг да спечели!
„Ухапете се от яд,нещастници!!!!“
Ами аз лично съм нахапан и прехапан отвсякъде и не бих го направил от яд или пък за Ваше удоволствие.

09.03 2014 в 19:37

До oigen785 55,
"Имам семеен бизнес,производство,и не членувам в партия"
Това ли имате предвид под идентификационни признаци!
То с това маса хора могат да се идентифицират.
Аз под идентификационни признаци разбирам: реални имена, реален профил с лични данни, каквито няма на този сайт.
"Но виждам в словореда ви терминология от партия Атака за ЕРП-та,на БСП за пътищата на тройната крадлива коалиция..имате още,нали?"
Честно да ви кажа не съм запознат с това, което Вие наричате тяхна терминология, а и бях писал:
"Аз открито афиширам. Не виждам някой от настоящите политици, който да заслужава доверие, подкрепа, каквото и да е!"
Аз просто цитирам всеизвестни факти.
И не ми излизайте с твърдения, че сте твърде зает. От редовността на отговорите на моите коментари ясно се вижда обратното. Аз самият вече съжалявам, че реших да проследя развитието по тази дискусия. Но просто благовонието, възхищението, което се долавя от коментарите, които срещнах тука ми се видя твърде прекалени за да не е евтина платена пропаганда!
И за това отново се повтарям:
Толкова ли нещо по-добро не можете да измислите!!!

09.03 2014 в 19:30

Браво Бойко.Не си обвързан,Юлито-газовата царица не е обвързана.......какво лошо има.Подкрепям те.

09.03 2014 в 19:09

Боже,откога българските мъже искат да са "префинени" и оплюват Бойко?!Троловете отново пуснаха пипала.Умряхте от завист,искате да сте като него ,но не ставаааа...!!!И бъдете сигурни,че той отново ще спечели! Ухапете се от яд,нещастници!!!!

09.03 2014 в 18:45

на 55...Аз казах.Ясно.Но все пак за последно -Вие витиевадно лъжете.Казах три идентификационни признака за себе си.Но виждам в словореда ви терминология от партия Атака за ЕРП-та,на БСП за пътищата на тройната крадлива коалиция..имате още,нали? И не ми пишете денонощно,през деня работя физически.Достатъчно се измъчвам,когато чуя празнословието на Местан и Станишев,та да търпя и вашето.

09.03 2014 в 17:02

oigen785 53,
Всички имена в тука са абсолютно фиктивни, това е причината и аз да съм с такова. Вие "oigen785" също не правите изключение.
"за разлика от Вас и повечето пишещи тук,който се крият зад анонимността и открито не афишират кого подкрепят,да защитят предпочитанията си"
Пак да отбележа, Вие също се криете "зад анонимността". И просто не разбирам по какво се разграничавате в случая от мене примерно!?! Обяснете ми! Как по точно ви идентифицира "oigen785"!?! Не виждам нищо друго за Вас!
Аз открито афиширам. Не виждам някой от настоящите политици, който да заслужава доверие, подкрепа, каквото и да е!
А твърдението, че Борисов е защитил държавните ни интереси „срещу две от най-големите държави“ ми звучи меко казано абсурдно. Та той и с пръст не побутна ЕРП-тата, а вие говорите за двете най-големи сили в света! И ако ми кажете, че зад ЕРП-тата стоят договори, ами то и зад Белене стоеше, а също и зад проекта "Бургас - Александруполис" и т.н. Много смело Борисов реже руските проекти, но какво е направил срещу западните корпорации, които източват страната ни!?! Един проект за шистов газ, след демонстрации по цялата страна. Помните ли колко време бяха демонстрациите и как в началото Борисов изобщо не искаше да чуе нищо!? Но просто интересите на запада за подобен проект не са чак толкова големи, колкото да противостоят на Русия. И не ми говорете, че бил направил пътища. Имаше една проста сметка, колко магистрали са били открити при Бойко Боирисв и колко при тройната коалиция и беше в полза на тройната коалиция, а проектите изпълнени при тях са още преди България да влезе в ЕС. А всички знаем, че магистралите, които се завършиха при Бойко Борисов са с европейски средства за европейската инфраструктура, а не за българската. Но просто ББ умее малко по-добре от всички да извлича дивиденти от създалата се ситуация, което обаче, ако вземем да го сравняваме с останалата политическа пасмина в България, не бих казал, че е особено признание за него. А да на говорим, че и при неговото правителство имаше, както и при всяко друго безбройни проекти, чрез които се източваха средства. В началото имаше гръмки, показни акции срещу престъпността, които имаше опит да се превърнат в медиен сериал за промиване на мозъци, но сценариите бяха нещо твърде бозави, неестествени, с толкова фалшива показност, че не срещнаха обществен интерес и продукциите на студиото на ЦЦ бяха спрени…
Е хайде стига толкова, че мога да продължа цял ден да пиша. А просто не виждам смисъл, тъй като всичко това, всички го знаят и са го изстрадали върху собствения си гръб!

09.03 2014 в 11:39

на 53..Имам семеен бизнес,производство,и не членувам в партия.Но имам симпатия,което ми е право,да мисля и симпатизирам на личности,които правят добро за България и не го крия,за разлика от Вас и повечето пишещи тук,който се крият зад анонимността и открито не афишират кого подкрепят,да защитят предпочитанията си!А като Станишев,щом чуят Борисов и ГЕРБ,скачат като опарени и сипят хули.Само това ли можете?Апропо,милиардите,които Борисов "изнесъл" не беше ли от агресивната пропаганда на сега управляваща тройна ламя?Сапуненият мехур се спука,драги/драга/!А фактите са такива:Борисов отказа на Саркози военна доставка,два заробващи договора на Путин,на Х.Клинтън ходатайството й за шистовия газ,вслушвайки се в гласа на еколозите и специалистите.Да защитиш държавния интерес срещу две от най-големите държави,се иска характер и мисъл на държавник!И аз,като Свободен от предразсъдъци човек,бих аплодирал всеки политик,независимо дали се казва Борисов или Иван Иванов Иванов!И от 40 години имам една мечта-да стигна до София по магистрала...

08.03 2014 в 19:47

oigen785 52,
Поредното потвърждение, че този сайт е платена пропаганда от кръговете стоящи зад т.н. "агент Буда" иначе не бих могъл да си го обясня. Как колкото и да е нездравомислещ един човек, как може да се радва на ..., да благовее пред хора без всякакви принципи източили милони или милиарди от народа си!
И как, ако не с платена пропаганда да си обясня следният текст!?
"Напомня за достойното поведение на Борисов при срещите му с Обама,Саркози,Путин,Ердоган,Меркел,Берлускони,когато беше министър председател."
Това направо ми звучи така... просто ми е беден речника, единственото, което ми изплува като образ е едновремешната пропаганда за ген. сека на БКП.
Толкова ли нещо по-добро не можете да измислите!!!
Я се стегнете и покажете, че за какво да ви плащат!!!
Или тактиката е дотолкова да затъпите дискусията с подобни коментари, че аудиторията да загуби всякакъв интерес!!!

08.03 2014 в 17:19

Чета"снимка...взриви социалните мрежи."Проследих коментарите и открих,че всъщност са се самовзривили от злоба драскачи,тролове,още повече от напън против волята си да признаят,че снимката е много издържана и ясно говори за уважението на Борисов и признанието на Тимошенко.Тази снимка говори много.Напомня за достойното поведение на Борисов при срещите му с Обама,Саркози,Путин,Ердоган,Меркел,Берлускони,когато беше министър председател.

08.03 2014 в 12:45

dr dzekil 50,
Да такива сме си. Това е реалността, в която живеем. Не можем да се мерим с човека от статията. Неговата реалност е съвсем друга - парламента, Дъблин, източване на държавния бюджет, разпродаване на страната и народа и на чуждестранни корпорации и т.н. Ние повечето сме само и просто "ужасни простаци и злобари".
 
X