Борисов за критиките на Радев: Някои се напочиваха. А днес излязоха и изговориха маса глупости

OFFNews 04 септември 2019 в 20:57 2829 3

"Напочиваха се август месец, ние докато работехме. И сега, за да ги забележат, трябва да излязат и да изговорят маса глупости."

С този лаконичен коментар премиерът Бойко Борисов отговори по време на правителственото заседание на днешната критична реч на президента Румен Радев в Народното събрание.

Но няма да си хабим енергията да им отговаряме. Да продължават, каза още Борисов.

"Времето за промяна неумолимо изтича, така както изтичат навън младите и трудоспособни българи, така както гаснат едно след друго българските села и оставените на произвола български пенсионери. Затова и моят призив е още сега, в тази парламентарна сесия, наред с всичко друго, да се концентрират и усилията върху важни за бъдещето на страната решения. Ако това не се случи, или апатията ще продължи да опразва България, или улицата ще помете статукво" - заяви в обръщението си към народа и Народното събрание президентът Румен Радев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

3

случайно прочетох

05.09 2019 в 11:36

Герберасти, сър!

3811

2

Toni2019

04.09 2019 в 22:27

Ама PR-ите на Бойко добре умеят да го инструктират как да насочва посланията си към простолюдието - починал си бил. Въпреки, че не съм гласувал за Радев ясно виждам, че критиката която отправя е добре аргументирана и подплатена с множество факти. Жалко само, че няма резултат от нея.

Ей го и оня с терасите пратен във Валенсия с диплома по испански издадено от фирма за охрана имаща 2 реда с 15 грешки. Същия преди това турен шефче да бори корупция дето за щяло и нещяло лъже и мами.

23293

1

Стефан

04.09 2019 в 22:13

За кво завиждаш? Скоро и ти ще идеш да почиваш. Завинаги, надявам се.
 
X

Да помогнем на украинските деца!