Борисов: Това пропаднало трасе са го правили комунистите, не ние

OFFNews 13 януари 2021 в 21:53 15902 0

Една колежка в парламента днеска е говорила за пътя до Рилския манастир. А този път не сме го правили ние. Той е правен от комунистите. Лесно можеш да кажеш, че го е отнесла водата, нали? Но всички знаят колко големи валежи паднаха, колко трудно се поддържат подобни съоръжения и колко трудно в момента се възстановяват. Не виждам защо от природно бедствие се правят грандиозни заключения.

Това коментира премиерът Бойко Борисов, който заедно със заместник-министъръ на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков посети пропанал заради повишените води на река Места участък от пътя между Банско и Гоце Делчев.

В политиката е лесно да критикуваш, но е трудно да си обективен, каза още Борисов.

Перфектно работят строителите. На работниците и на полицаите също благодаря за перфектната организация! Надявам се до края на утрешния ден да пуснем движението в двете посоки, заяви министър-председателят.

По-рано днес той посети Хаджидимово и селата Рибново и Дебрен.

Правим всичко възможно, ако така управляваме добре пандемията, 31 януари да пуснем и големите ученици да започнат да се въртят, защото те седят в къщи и губят навици, заяви Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.

Когато има хубави училища, мотивирани преподаватели, храмове, развита инфраструктура и работни места - ще има и толерантност между християнското и мюсюлманското население, ще има по-добро бъдеще. Един бивш колега днес си чешеше езика и говореше как имало симбиоза между ГЕРБ и ДПС. Ние работим с всички кметове, без значение от партийната им принадлежност. Навсякъде живеят български граждани и искат по-модерна среда. Ако нашите опоненти не са съгласни да дадем тези 1 275 090 лв. за децата в Рибново, където кметът е от ДПС - нека да излязат и да го кажат! - написа Борисов в официалния си профил във Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови