Борисов ще заведе Макрон в Центъра с навигационни симулатори във Военноморското

OFFNews 23 август 2017 в 12:36 9283 3

Премиерът Бойко Борисов ще заведе френския президент Еманюел Макрон в Центъра с навигационни симулатори във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ във Варна, става ясно от програмата за посещението на Макрон. 

Френският президент ще пристигне у нас в петък заедно със съпругата си Брижит. Той ще се срещне с президента Румен Радев и с премиера Борисов. 

Перспективите за развитие на двустранните отношения между България и Франция, двустранното икономическо, инвестиционно и културно сътрудничество, охраната на външните граници на Европейския съюз, както и идеите за бъдещето на Европа, ще бъдат сред акцентите на срещите на френския президент в България. Във фокуса на разговорите ще бъдат също така заложените в програмата на Българското председателство на Съвета на ЕС приоритети, европейската перспектива на Западните Балкани и присъединяването на страната ни към Шенген и към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР), обявиха от правителствения пресцентър.

Макрон и съпругата му ще бъдат посрещнати в двореца "Евксиноград" в 10 часа. След това френският президент ще разговаря на четири очи последователно с президента Радев и с премиера Борисов, като след всяка от срещите са предвидени пресконференции. 

След срещата на Борисов с Макрон ще има и пленарни разговори, на които от българска страна ще участват вицепремиерите Екатерина Захариева, Томислав Дончев и Красимир Каракачанов, както и министър Владислав Горанов.

В късния следобед министър-председателят Бойко Борисов и френския му гост ще посетят Центъра с навигационни симулатори във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ във Варна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12415

2

senester

23.08 2017 в 14:57

Кой знае какво си мисли Винету,че представлява Центъра с навигационни симулатори във Висшето военноморско училище. Може да му звучи еротично?