Борисов се държи като водач на племе, ще скатаят Пеевски някъде

OFFNews 25 февруари 2016 в 08:09 8675 8

Снимка Архив

Аз съм шофьор, обикновен, не съм технически грамотна, но не си представям как може да караш кола един ден със срязани спирачки. Може би ще трябва да скатаят Делян Пеевски някъде, засега го сложиха под контрол с охрана от НСО. А Бойко Борисов играе една и съща серия, която му е вършила работа досега. 

Така Татяна Дончева коментира заплахите за живота на двамата депутати и премиера. 

Стана ясно, че Пеевски и Доган са по-скоро креатури на Москва, а не на Анкара, заяви Дончева по повод изключването на бившия лидер Лютви Местан от ДПС. Партията на Местан има шансове, диаспората в Турция може да намали подкрепата за Движението за права и свободи. Но ДПС има подкрепата и на много българи, които имат отношения с него, обясни Дончева.  

Някой тика Борисов да влошава отношенията ни с Турция, смята лидерът на Движение 21. 

Абсурд е спирането на обществени поръчки от премиера, има закони в нашата държава, категорична е Дончева. Това е манталитет на водач на племе, заяви още тя. В Бойко има един елемент на театралност, като си науми нещо, той започва да си вярва, допълни Дончева. 

Това, че Цветан Василев е в Сърбия, не пречи на разследването за КТБ, защото той има право да не дава показания. Дали е тук, или там, той най-вероятно ще се възползва от това си право, каза още Дончева. Според нея довеждането му в страната има за цел по-скоро политически ефект, влияние върху свидетели и т.н. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови