Борисов: Радев може да се нарече българоубиец

Хващат се за ръце, когато сме се хванали за главите

OFFNews 02 ноември 2021 в 12:38 3604 6

Снимка FB/ Бойко Борисов, стопкадър

“Радев може спокойно да се нарече българоубиец”, заяви Бойко Борисов в поредно фейсбук видео на живо от Перущица.

Според него няма въведени ефективни мерки. Той допълни, че е трябвало да се въведе локдаун по-рано, а не “да се хващат за ръце, когато сме се хванали за главите”. (Днес здравният министър Стойчо Кацаров свика извънреден брифинг, целящ стимулирането на ваксинацията. Той обаче завърши без журналистически въпроси, но пък с хващане за ръце.)

Пред сградата на общината той разкритикува "Радев и неговата шайка", заради които над 400 души в последните два дни починаха (Според данните на Единния информационен портал, починалите за миналото денонощие са 310. Вчера те са били 81 - бел. ред.)

Лидерът на ГЕРБ коментира, че "надменността и измамничеството Радев и неговата шайка са преминали в паника и ужас". Той заяви, че се намираме в ситуация, в която вече няма друго спасение за българите, освен Божията закрила.

“Нямаме легла, няма медикаменти, няма план. Закриха Националния оперативен щаб, изчегъртаха проф. Кантарджиев(…) проф. Балтов го свалиха от операция (…) и той изчегъртан.”

Борисов заяви, че на плещите на Кацаров и Радев ще тежи смъртта на всички починали, защото те са изпуснали ситуацията.

Решението на ГЕРБ

Борисов се самопредложи като решение на проблемите, свързани с коронакризата. Той заяви, че ако можеше “за две седмици ще им оправи бакиите”, а после ще си се върне в Банкя.

На въпрос какви са адекватните мерки за справяне с пандемията сега, лидерът на ГЕРБ отговори така:

"Незабавна оставка на Кацаров и Радев."

Цената на газа

Бойко Борисов коментира и вчерашната новина за понижаването на цената на газа. Вчера социалният министър Гълъб Донев съобщи, че цената на природния газ ще бъде намалена с 33%, вместо да бъде увеличена с 30%.

Според Борисов обаче правителството “излъга безочливо”, защото първоначално са прогнозирали голямо увеличение, а после, за да има “положителна новина”, обявили и за намаление.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

4

случайно прочетох

02.11 2021 в 16:12

Вицът на деня? :-))))

1919

2

Lindemann

02.11 2021 в 13:37

Във всяка една нормална държава, подобен индивид нямаше да получава вниманието на нито една мнения да отразява ежедневните му тъпотии и откровени незаконни изказвания и обвинения.
Нашите мисирки му дават всеки ден.

5827

1

pisnamiotmutri

02.11 2021 в 13:17

По времето на кой станахме първи по смърт в целия свят? Не само по ковид. При Борисов.

Борисов има 12 години опит в управлението. Вместо само да обвинява и да нарича диктатор и убиец президент със служебно прваителство с ограничени правомощия да вземе да даде и някакъв съвет най-накрая! Явно обществото не му е важно, важно е да обвинява за да разделя.