Борисов при посещение в Пирогов: Колко изгорели съм гледал, колко съм спасил

OFFNews Последна промяна на 29 октомври 2019 в 12:39 4182 2

Премиерът Бойко Борисов посети напълно обновената Клиниката по изгаряния и пластична хирургия в "Пирогов".

„Колко изгорели съм гледал, колко съм спасил, братко. Миличките! По-грозна и шокираща гледка няма“, коментира Борисов, който припомни на персонала на клиниката, че е бил пожарникар.

Той допълни, че ще прати финансовия министър Владислав Горанов да види какво може да се направи за отпускане на допълнителни средства на болницата.

Премиерът се здрависа наред с персонала на клиниката и се представи като "Аз съм Бойко". На всеки срещнат лекар каза: "Да си жив и здрав, докторе"."Един път като се изгори един колега, го водихме тука. Имаше една вана", обърна се той към директора на "Пирогов" проф. Асен Балтов, който го увери, че въпросната вана съществува, но сега е техническо чудо.

"Най ни беше страх от бутилките, защото никога не се знае какво има в тях", откровеничи още Борисов. 

Сградата е строена през 1976 година и от тогава една плочка не е сменена. 43 години са това“, каза проф. Асен Балтов. „В момента ремонтираме неврохирургията и лицево-челюстната хирургия. Догодина за 70-годишнината на „Пирогов“ планираме и енергийна ефективност на всички сгради“, допълни той, а премиерът му поиска сметка за енергийната ефективност, за да може правителството да предвиди средствата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21662

2

spirit оригиналът

29.10 2019 в 18:05

Терминът нарцисизъм означава любов към себе си и се свързва с ред характерови черти, засягащи собственото възхищение, егоцентричността и егоизма. Името е избрано от Зигмунд Фройд, от гръцкия мит за Нарцис, който бил орисан да се влюби в собственото си отражение във водата.

Всъщност на всеки може да бъде приписано притежанието в някаква степен на нарцистични черти, но определени форми на нарцисизма могат да бъдат много ограничаващи и се класифицират като патологични – например нарцистичното личностно разстройство и зловредния нарцисизъм

11014

1

случайно прочетох

29.10 2019 в 14:15

Борисов защо не се прегледа?
Има странно поведение, като на човек с ментални проблеми...

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE_%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2

Кога е бил пожарникар???????????
 
X