Борисов: Най-вероятно отново няма да има правителство

ГЕРБ ще подкрепи в ЦИК регистрацията на листата на "Демократична България"

OFFNews 16 октомври 2021 в 12:33 3834 3

Снимка БГНЕС

Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че най-вероятно след изборите на 14 ноември отново няма да се състави правителство, защото партиите били "в уплах".

Борисов посети тази сутрин църквата на Шипка, чийто купол се ремонтира с пари, отпуснати по време на неговото управление.

„Като виждам чудовищен хаос - криза и инфлация - 580 лв. Ток, цените газта 40% от другия месец, това е успешното правителство на Радев. Не знам кое е успешно на това служебно правителство на Радев? Аз се учудвам на наглостта им. Правителство пак няма да направят, няма отговорни партии“, заяви Борисов.

Той коментира и казуса с листите на „Демократична България“.

Членовете на Централната избирателна комисия от квотата на ГЕРБ ще подкрепят регистрацията на листите на „Демократична България“, обяви Борисов по повод листата на партията в Стара Загора. Там десните не получиха регистрация заради внесени документи с електронен подпис.

Борисов уточни, че в комисията ГЕРБ са малцинство, но ще подкрепят регистрацията, „за да не твърдят от „Демократична България“, че ГЕРБ е причината да не се явят на избори.

Иван Костов винаги съм го харесвал повече от мен като премиер, добави Борисов по повод интервюто на Иван Костов, дадено по-рано тази седмица за bTV. "Костов говори много хубаво и не изрича нещата, както аз. Той казва за новата партия, че си служат с неистини, а аз казвам, че лъжат", заяви Борисов по темата води или не партия "Продължаваме промяната" преговори с други партии преди изборите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

3

случайно прочетох

17.10 2021 в 17:20

Илитерат!

3010

1

alabalaa

16.10 2021 в 15:03

Затвор кУга?
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика