Борисов на среща с актива в Стара Загора: Нали виждате как сладко спинкам, съвестта ми е чиста

Мислех да сложа табели в Борисовата градина - Това е от Борисов, Това е от Станишев, ама да е направено

OFFNews Последна промяна на 20 юни 2020 в 12:05 4240 10

Премиерът Бойко Борисов е на среща в Стара Загора с кметове и членове на ГЕРБ. Заедно с министър-председателя са финансовият министър Владислав Горанов, вицепремиерът Томислав Дончев и кметовете на Бургас Димитър Николов и Стара домакинът - кмет на Стара Загора Живко Тодоров. 

Много желаещи имаше да са в залата, но ако ги сложим през стол, медиите ще напишат, че е много рехаво. Затова решихме, че е по-добре да ги глобиме, обясни Борисов, след като Тодоров съобщи, че областният управител ще бъде глобен за препълнената зала. 

Кметът на Стара Загора пожела на Борисов да не се поддава на манипулации и да продължава смело напред. Премиерът отговори: "Нали знаете, че има една приказка - щом спиш добре, значи
имаш чиста съвест. Нали виждате колко сладко спинкам". 

Кметът на Казанлък благодари на премиера и Горанов за парите, дадени за пътни ремонти, защото общината няма как да ги спести сама. 

Хората не се интересуват кое е държавно, кое общинско, а дали е направено добре, отвърна Борисов и даде за пример Борисовата градина в София. Само една четвърт на общината, даже мислех да сложа табели "Това е от Борисов"-"Това е от Станишев", ама хората се интересуват да е направено, каза още лидерът на ГЕРБ. 

В отлична форма съм, нямам нужда от подкрепа, нито ми е за първи, нито за последен път, наясно съм какво и защо правят, увери Бойко Борисов по повод атаките срещу него. Той подчерта, че ГЕРБ се справя отлично и без организатора Цветан Цветанов. 

Не обръщайте внимание на Цветанов, нито на другите, които ви хулят, призова лидерът партийния си актив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1810

10

Пенчо бре

21.06 2020 в 08:10

Чакам герберски, старозагорски "клъстер". Имам подозрения за човешката им същност. Може да са прилепи?

14751

9

Нострадамус

20.06 2020 в 18:14

борисоФ се "издъни" вече и пред ЕС!
Не го зачитат за нищо. Никой не иска да обсъжда с него въпроси свързани с ЕС.
Разбраха по трудният начин, че са "отгледали" опасен и за ЕС, не само за България индивид!
И е нормално да му ЗАТВОРЯТ кранчето, защото се убедиха, че парите, които отпускат за България, Хунтата на Тиквата ги Краде!

8270

8

HristoSliven

20.06 2020 в 14:52

...на министри. Те, заповедите на здравния и без това са "уникални", та няма да има голям проблем да се мотивира отмяната им. Резултата - по медиите на оня бизнеснем ще започне целенасоена кампания срещу сегашния парламент / правителство. "Помощ от приятел" за ДпС ще дойде по няколко направления, които ще тръпнат да защитя "нациолналния интерес" влизайки във властта - Майчето и Славчо вече потропват в готовност (не помня някой от тях, някога да е казал / направил нещо, което реално да засяга Хидроинженера). И като добавин фонансовата ангажираност на "успешния млад бизнесмен/политик" и черепа (те двамката май, си падат по сходни дестинации?!), а и тази на едни други "бизнесмени" и "банкери"....Боко ще отенсе плувката. Въпроса е дали Радев е толкова късоглед, или и той има личен интерес.
Извинявам се за прекалено дългия текст, ама ми е интересно какво мислите? Или, вече в този сайт само се псува. Поводи има, но когато псувните са само в едната посока, "свободата на медиите" е фира...

8270

7

HristoSliven

20.06 2020 в 14:33

Достъп до такъв проект би могъл да има само съдията който го изготвя или някой друг от този съд - не визирам чистачката! Именно от този съд -ВАС, зависи съдбата на редица актове на изпълнителната власт, в т.ч. на министри... Споровете които се решават по този начин са за много..много милиони и огромни бизнес-интереси. Същевременно ВАС е на пряко управление от ДпС - от самото си създаване. Бивши и настоящи шефове, съдии от този съд са с преки лични интереси в областта на "зелените" инергийни проекти - поне така пишеше преди време из медиите.
Според мен, в момента се резлизира "активно мероприятие" целящо пракото влизане на ДпС във властта. Тази партия реално е била във властта винаги след 2001г., но сега търси водеща роля. Имаше показателна активност за "лъскане" имиджа на един много успешен и толкова...тлъст "млад бизнесмен" / политик - доскоро мразен, а вече дарител.... След решението на ВАС по делото за козите, очаквам скоро да има произнасяне и отмяна на множество заповеди...

8270

6

HristoSliven

20.06 2020 в 14:22

Продължавам: Та, на ДпС не им липсват изкушения и в енергийния сектор - студен резерв, "зелени" и изключително изгодни в момента източници (ветрогенераторни / фотоволтаични мощности). Най-новия скандал започна със записи / снимки които би трябвало да са на Боко. Тиквун се върза веднага, намекна, че снимките са праввени от някой който е бил много приближен до него, скогото вече не са "зедно". Рамадан Аталай подсказа, че Боко вече знае кой стой зад това. Тиквун започна да се оплаква от личчния китайски дрон на Радев. Овенния се опита да демонстрира интелект и изобщо не отговори има ли такова лично чудовищи и използвал ли го е да се бъзика с Боко. Та така, двамата вече обявиха официално лична вендета! Последва поредната изцепка от страна на богоподобния Каскет, който публикува кореспонденция, която би трябвало да е със съветник на льотчика. Да, ама кореспонденцията включваше проект на решение на съдебн състав от Върх.адм. съд -ВАС.

8270

5

HristoSliven

20.06 2020 в 14:07

Сники, записи, доронове, пИщаци, кюлчета, ЕврА на пачки...!
Защо сега и по този начин - към пряк, ЛИЧЕН конфликт между Борисов и Радев? При липса на достатъчно яснота, отговор се търси по принципа - КОЙ има интересе, т.е, "следвай парите"!
Преди дни обявиха официално, че към АЕЦ "Белене" има интерес от консорцум между водещите в световен мащаб фирми от Русия, САЩ и Франция. Такъв тип интерес не се проявява и обявява като търговска самоинициатива - ст.д. за държавна политика. Подобен консорциум предполага липса на пробелми създавани от страна на ЕС, предвид вличнието на Франция. Да, ама в България отново се надигна вой срещу тоиз АЕЦ ...от ДпС. Рамадан Аталай, по БТВ ( преди я наричаха "БосфорТВ" , сега "БожковТВ"...) обяви, че АЕЦ "Белене" не е необходима - като позиция на ДпС, защото България може да реализира....хидроенергийни проекти! А такава била политиката и по "зелената сделка"! Както знаем, ДпС са изявени хидроинженери!

14751

4

Нострадамус

20.06 2020 в 13:40

Борисов тъпче зала с ГЕРБ-ери напук на вируса и другите врагове. Tou заведе куп министри на партийно събрание в Стара Загора.
Борисов бе лош пример - нямаше маска, дори не и смъкната под брадичката.
Самият премиер вчера призова "да не се провеждат масови събития...
Сбирката очевидно е насочена за Вдигане на ЕГОТО на Вожда, стягане на редиците и за демонстриране на сплотеност след тежката поредица от компроматни удари срещу управлението и лично срещу Вожда на Хунтата Борисов

14751

3

Нострадамус

20.06 2020 в 13:28

Докато няКОЙ трупат Пачки по 5ОО тачки в Евра...
Доброволци ще приемат капачки през уикенда в 15 града.
Тази събота и неделя ще можете да предадете пластмасови капачки в рамките на кампанията "Капачки за бъдеще".
В рамките на 2 години инициаторите подмениха най-старите кувьози в 22 общински болници в България.

2459

2

Име на профила

20.06 2020 в 13:23

Аз не знам вече, живеем в лош сън. Държавата гори, ония му предлагат задните си части...

1810

1

Пенчо бре

20.06 2020 в 13:00

"Нали виждате колко сладко спинкам".

Обича си се човека и се умилява от вида си, от който на други им се "драйфа". Все пак кой го е приспал и приласкал?