''Борисов е осъден лъжец, застинал в миналото'' (видео)

OFFNews 23 август 2022 в 20:09 7327 9

 Асен Василев

Снимка gov.bg

Асен Василев

През 2009 г. г-н Борисов беше надеждата и бъдещето на страната. Днес той е осъден лъжец, застинал в миналото. Това заяви бившият вицепремиер и съпредседател на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев във видеообръщение, публикувано във Фейсбук страницата на ПП.

Коментарът му е в отговор на пресконференцията, дадена днес в централата на ГЕРБ от Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ заяви, че Кирил Петков и Асен Василев обслужват интересите на „Газпром“.

Днес г-н Борисов пак е лъгал българския народ. Това е стар негов похват, който трябва да бъде пенсиониран от българската политика. България вече направи първите си стъпки без Борисов, каза бившият вицепремиер.

„Когато „Газпром” едностранно спря да изпълнява дългосрочния договор за доставка на природен газ, нашето правителство защити българския интерес. Намерихме газ, намерихме слотове – не позволихме да се прекрати газоподаването нито към бизнеса, нито към битовите потребители и цената през юни беше същата като цената преди „Газпром” да спре договора“, заяви Асен Василев.

Той твърди, че правителството, водено от Кирил Петков, всеки ден е подавало заявки по съществуващия договор, но „Газпром” не е изпълнявал тези заявки.

Успяхме да завършим българо-гръцката връзка и я оставихме с 40 бара налягане на газа, каза Василев.

„Договорихме пълния обем азерски газ. И не на последно място - успяхме да договорим седем танкера на цена, която според служебния министър е значително по-ниска от цената, получена на търговете, организирани от същото служебно правителство. Това бяха конкретни първи стъпки да се осигури спокойна зима и поносими цени за българските граждани, които ползват парно и газ“, заяви още Асен Василев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-60

9

офф бее

24.08 2022 в 18:36

Него явно не са, но теб са успели, Красимире.

10212

7

Човека

24.08 2022 в 12:43

Герб направиха от България страна с опростачени питомници, в която лъжата стана нещо съвсем нормално и безнаказано.

-60

6

офф бее

24.08 2022 в 09:59

Красьо, тия вече не ни управляват ве, чалгаря и мутрата ги свалиха от власт, не знаеше ли?!
Сега ни управляват феновете на митрофана и киркоров.

-60

2

офф бее

23.08 2022 в 22:45

Съгласен съм, но при условие, че подлогата радев му прави компания със същите обвинения - държавна измяна!

Пък и ще си цъкат белот заедно - хора сме все пак...

12073

1

IvanofRumen

23.08 2022 в 21:33

Борисов е този който обслужи и продължава да обслужва интересите на господаря си Путлер. Този доказан лъжец, крадец и гьонсорат отдавна да беше арестуван и осъден, но нали си има каскетура. Но и това време ще дойде простака да е в затвора за държавна измяна
 
X

Да помогнем на украинските деца!