Борисов до Ренци: Може да сме от различни семейства, но ще работим заедно

OFFNews 01 май 2017 в 12:39 3857 0

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до италианския си колега Матео Ренци, съобщават от пресцентъра на партията.

„С радост чета новините около победата Ви и спечелването на председателския пост на Демократическата партия в Италия на изборите в неделя. Искам да знаете, че въпреки факта, че ние принадлежим на различни политически семейства, нашите отношения остават стабилни и ние ще работим за тяхното развитие“, пише в писмото.

„Италия е важен стратегически партньор на България и отношенията на двете страни се развиват и изграждат на базата на общото ни членство в ЕС и НАТО. Желая Ви успех в огромната отговорност, която Ви предстои“, завършва обръщението си Борисов.

По-късно днес лидерът на ГЕРБ обяви в личния си Facebook профил, че "след много усилия вече е факт и от днес отпада необходимостта българските граждани да кандидатстват за виза с цел краткосрочно пребиваване в Канада, ако в последните 10 години са притежавали канадска виза или към момента притежават валидна американска неимигрантска виза."

А от 1 декември визите ще отпаднат окончателно. Радвам се, че осъществихме на практика тези ключови процеси, пише още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!