Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Борисов: Демократи, дойдат ли за нас, ще дойдат и за вас

OFFNews 29 май 2021 в 10:32 13351 3

Бившият премиер Бойко Борисов направи ранно съботно включване във фейсбук от централата на ГЕРБ, за да коментира думите на вътрешния министър Бойко Рашков. Вчера Рашков разказа, че Борисов е заплашил човек, че близките му няма да разберат дали не ядат неговото месо.

Борисов отрече това, иронизирайки, че "само това не са ми пришили - че съм изял някой човек - на филета". Той сравни сегашната власт с ранния комунистически режим. И Радев, и Рашков, са от същите хора, убили дядо ми, заяви Борисов.

Той каза, че иска да се обърне към демократичната общност с предупреждение - 'Дойдат ли за нас, ще дойдат и за вас."

Бойко Рашков обяви, че ще подаде сигнал до прокуратурата за извършени престъпления от предходния премиер Бойко Борисов. Това ще се случи до края на следващата седмица.

И днес Борисов събра в централата на ГЕРБ министри от кабинета си и млади лица на партията, които представя от няколко дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

3

TomaIbrikov

29.05 2021 в 12:34

Баце се чуди кой още да призове да му пази гъзо, няма вече путин байдън тръмп ердоган ше прай ибреци на ДПСто да го пазят...

6145

2

kokoten

29.05 2021 в 11:23

....това с дядото вече го отигравахме вече няколко пъти и се разбра,че е една обикновена лъжа...личи си че няма промяна в мисленето и обноските-мутрата си е мутра,независимо от това къде се намира...жалко,че няма как да му се затвори устата на това лайно,ще мирише още дълго време...Успех на Правителството....
 
X

Подкастът на OFFNews