Борисов: БСП и ДПС се гърчат заради Сидеров

OFFNews 08 януари 2014 в 20:21 4607 16

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Ние от ГЕРБ до един ще гласуваме за сваляне на имунитета на Волен Сидеров, обяви във Facebook лидерът на партията Бойко Борисов.

Със съжаление наблюдавам как се гърчат БСП и ДПС, за да не изкажат отношението си към поредната срамна постъпка на Сидеров и депутатите от “Атака”. Знаейки, че зависят от Сидеров и неговия “златен пръст”, тези хора са готови да оставят една от най-важните комисии под негово ръководство, коментира Борисов.

БСП и ДПС шикалкавят, че им трябвало време, за да се запознаят с документите, които прокуратурата ще им изпрати. А от репортажите по телевизиите става безпощадно ясно за какво иде реч. Включително и последният случай от преди минути, където хайка депутати на “Атака” нахлули в Нова тв, за да се разправят с гостите на Милен Цветков, пише лидерът на ГЕРБ в социалната мрежа.

С мълчанието си БСП и ДПС окриляват поведението на Волен Сидеров, отдалечават себе си от Европа и доказват колко зависими са от този човек. Не мога да пропусна да поздравя прокуратурата и главния прокурор за бързата и адекватна реакция, пише още Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!