Борисов: Аз суджук не ям!

Срам ме е от такива депутати, но на мига партията го изгони отвсякъде, заяви премиерът по адрес на Живко Мартинов

OFFNews 28 юли 2017 в 17:51 14376 12

Борисов по време на откриването на логистичния център край с. Кабиле, община Тунджа, където коментира и темата за суджуците

"Имам високо кръвно, аз суджук не ям! Всеки, който ме познава, знае." С тези думи премиерът Бойко Борисов наруши мълчанието си по "Суджукгейт" и коментира поведението на изгонения от парламента и от ГЕРБ Живко Мартинов, рекетирал бизнесмен уж от името на Борисов и отмъкнал 4 тона суджук.

Борисов не успя да запази спокойствие след въпроса на журналист заяви:

"Всеки негодник е незабавно изритван и от парламента, и от партията. Искам да питам това чудовищно престъпление купуване на гласове как БСП го обясниха, след като ще ме питате мене? Техният депутат доказан, купил гласове и за президентските, и за парламентарните избори в Пловдивско стои в парламента. Да, срам ме е от такива депутати като моя, но на мига партията го изрита отвсякъде. Питам БСП и този депутат, който стои в парламента, питахте ли ги за чудовищното престъпление купуване на гласове?

Моето име не е свързано по никакъв начин (бел. ред. - със суджуците). Аз съм разпоредил разследване, доказали сме го и сме го дали го на прокурорите. Нали разбирате разликата? Никой не ни е хванал в това. Когато съм разбрал, на мига сме направили оперативните следствени действия с ДАНС, доказали сме го и сме го дали на прокурорите. По-ясно как да го кажа? Всеки негодник може да си измисли всичко".

Той се оплака, че му се наложило да понесе целия срам от случилото се и въпреки решителните му действия медиите не го похвалили:

"Нашият на мига изчезна със всичкия срам, който понесох. Аз съм сложил резолюцията на ДАНС - пълна разработка, даните - директно на ВКП, да не идват при мен. Вместо да ме похвалите, че така трябва да се реже, защото корупция има навсякъде в света, навсякъде, точно такива съпротивителни сили трябва да има държавата... Траях си един месец, ама вие ме скъсвате един месец с едно и също".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

12

Denis Rizanov

29.07 2017 в 19:04

А преди това щеше да го уволнява.
:)))

Абе къде е янка разпранка бе? Да не е умряла? Ни ред за нея! колко времИ вечИ...

42249

11

Denis Rizanov

29.07 2017 в 17:00

Толкова за незнанието. Този латентен педераст му беше съветник на заплата. Повече от 2 години! И Суджук бей Безхаберний бил разбрал едва ли не... вчера?! А цецо рапоня кога разбра?

42249

10

Denis Rizanov

29.07 2017 в 16:54

Бившият съветник на Боко, Яне Янев, 2011г: „Корупционно каре от активисти на ГЕРБ в Добрич злоупотребяват с доверието и търпението на добричлии и вършат корупционни безобразия, които нямат аналог през последните години. Това заяви в Добрич лидерът на РЗС Яне Янев, който имаше среща със симпатизанти на тема „Как управлението на ГЕРБ тласка България към банкрут“. По думите на Янев в квартета влизат депутатът Румен Иванов, областният управител Желязко Желязков и бизнесмените Иван Иванов и Живко Мартинов. Те били покровителствани от зам.-шефа на НАП и бивш шеф на Данъчното в Добрич Тошко Тодоров. Над тях пък бил опънат чадър персонално от вътрешния министър Цветан Цветанов.
Карето разработвало корупционни схеми, свързани с източване на общинския и републиканския бюджет. Освен това четиримата започнали да притискат много бизнесмени, в т.ч. по-малките арендатори, част от които били привиквани и заплашвани, че няма да си получат субсидията, ако не се отчетат по съответния начин. На повече от 15 фирми пък били изпратени ревизии от НАП, които нямат нищо общо със заложените в наредбите на Агенцията ревизионни проверки. Проверките били правени изкуствено, за да бъдат принудени хората да влязат в схемите на това корупционно каре.“

20696

9

Новак

28.07 2017 в 23:30

Е та след 4 тона суджук как няма да вдигне кръвно? И е сега само зеленчуци!
Тиквун май не вдява, че никой нормално мислещ човек не мисли, че е опукал 4 т. луканка, а най-вероятно са купували гласове. Сега обаче играе сценката "засрамен лидер". Де гиди циркаджия!

29585

8

Izalina

28.07 2017 в 23:25

Така де, то затова в схемата се мярнаха и някакви невзрачни килограми пастърма и филета вероятно. Но нали не тонове, кой ти ги брои...

17439

6

мнение от IP

28.07 2017 в 20:35

За пръв път чувам, че на "изритан" се благодари! И защо изобщо е станал депутат? И защо някой може да изнудва от името на Борисов и да му вярват?