Борисов: Ако се стигне до трети мандат, ще настояваме за правителство на Габровски

OFFNews 10 декември 2022 в 15:05 3684 7

Бойко Борисов

Снимка ГЕРБ - пресцентър

Бойко Борисов

„В момента в София проф. Габровски сам си подбира екип, който да е максимално отдалечен от всички партии. За мен това е единственият работещ вариант да се направи правителство с кратък живот, за да се вземат неотложни решения, които са важни за хората, защото всичко е спряло“. Това каза в Силистра лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БТА.

Борисов заяви, че Николай Габровски е натоварен с изключително тежка и патриотична задача. Но е уверен, че ще бъде подбран добър екип, който по-най бързия начин трябва да влезе за гласуване в Народното събрание.

Борисов обаче отбеляза, че това не е кабинет на ГЕРБ, а само е подкрепен от партията.

Борисов е категоричен, че няма шанс за реализиране на втория мандат за съставяне на кабинет, защото „с корупцията никой не иска да се сдружи“. Той заяви, че партията му няма да прави повече крачки назад и ако се стигне до трети мандат, от ГЕРБ ще настояват да бъде предложено това правителство, което ще избере проф. Габровски.

Няма да влизаме в никакви съглашателства повече, да угаждаме на когото и да било, направихме не една, не две, а три крачки назад, само и само държавата да се стабилизира, твърди Борисов.

Според лидера на ГЕРБ миграционният проблем може да бъде спрян само със съдействието на Турция. По думите му в последните месеци България се е превърнала в основен дом на трафикантите. „Затова загубихме уважението на много страни в Европа. Преди години нулева миграция при ГЕРБ и при мен, сега виждате какъв хаос. Всеки ден полицаи задържат каналджии", каза Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1395

7

AlexT

11.12 2022 в 10:28

Професорчето с ФИРМИ - в СЪДРУЖИЕ с хора на ТИМ , било" единствения" шанс за България - каза Десито от Дулово :)) ..Хахахааа...Единственият шанс за България- бил СЪЮЗЪТ на ТИМ със СИК и ДПС, и един "велик" "независим" професор- палячо на конци...:)!?....Пак червената МАФИЯ ни будалка ,плоско и нагло ...:)) "Моментът " бил важен -каза Деситу....БОКО трябва да бъде СПАСЕН на всяка цена - си ЗНАЕМ НИЕ :)!? И не само той , а бандата СИК, гешев, доган, ДС -БКП другари и сие ..:))

-1395

6

AlexT

10.12 2022 в 20:35

“НОВОТО“ , старо СЪДРУЖИЕ между ТИМ /другаря професор кандидат/ и СИК /същият - предложен за мин. председател / , разбира се , с “тайната” подкрепа на Доган , и ДС-БКП, се готви отново да УПРАВЛЯВА страната и да ни БУДАЛКА , разбира се, че са НЕпартийни, независими, професионалисти ..:)) Хахахахахахаааааа…Според BIRD.BG , другарят професор до последния момент е имал за СЪДРУЖНИЦИ във фирми/ заедно с тях / – хора от ТИМ, други- близки пак на ТИМ и т.н… И понеже доста се бърза и от другарят радев , боко, и някои други , ПИТАМЕ :
Трябва ли кандидат за Мин. председател на България да бъде човече на групировката ТИМ и СИК ? ..За България, става дума , за страна член на НАТО и ЕС !!

-1395

5

AlexT

10.12 2022 в 19:58

Един професор – лекар , е кандидат за МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ  Добре ,всеки има право , НО , някак си театъра, възпитания, мазния, някакви одобрения абстрактни и прочие , ми идват в повече ..Нека НИЕ , по сайтовете бъдем ЛОШИТЕ и задаваме НОРМАЛНИ въпроси, към евентуален МИН. председател ) .ВСЕ пак СТАВА ДУМА за МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ член на ЕС и НАТО, ЕВРОПЕЙСКА държава а не някаква африканска ..:)) Да оставим, че НЕ Е ЮРИСТ, ИКОНОМИСТ, поне социолог или журналист и ..ще ръководи ТОЙ , държавата !? Напоследък станаха доста главните лекари на болници, “гърмящи” с обикновени договори за доставки, продажби, наеми, услуги и т.н… ..
ПИТАМЕ и имаме Право : КАКВО ОБЩО има със съдружници на ТИМ, какви са тези негови съдружия във ФИРМИ с подобни субекти ? Все пак НЕ всички в държавата смебили особени “застрахователи ,охрани , членове на ”благовъзпитани сдружения”, хОра на кармелитките , СИК, ТИМ ИПОН , ВИС и сие

900

4

нещото

10.12 2022 в 19:22

Този ДЕДО МРАЗИ е голям нахуй..к и явно мрази и оная си работа !!!!!!!

22548

3

dolivo

10.12 2022 в 18:21

хахаха, нулева миграция? хахаха

ей че селски хитрец

-795

2

Дедо МразИ

10.12 2022 в 15:40

Бъркаш описанието отговаря за най-карото управляващия, хардвардски шарлатанин изветен като Киро Лъжеца

-1200

1

путин хуйло

10.12 2022 в 15:24

Изглежда образът на примитивния простак-тарикат много допада на българския манталитет и народопсихология! Толкова, че се появява в различни ипостаси и дори като национална емблема - "хитър" петър, бай ганьо, андрешко. Вероятно поради това въплащението му под формата на бай'тошо-тъпото е възприеман за най-успешния и любим политик. Не бива да е изненада, че клонинга на тъпото правешкото говедо се прероди именно в мутротиквата и стана най-дълго управявалия "държавник" именно след самия себе си!
 
X

Да помогнем на украинските деца!