Бойко: Управленската формула е ГЕРБ, РБ и Германия

OFFNews Последна промяна на 31 август 2014 в 11:46 10762 25

С мощността на ГЕРБ, с експертния потенциал на Реформаторите, с помощта на Германия с нейните фондации, можем да измъкнем България от блатото. Очевадно е, че това е новият начин на управление.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред младежи във Варна по време Седмия летен университет на младежката организация на партията. 

По думите му за било ГЕРБ най-изгодно да остане в опозиция. Той смята, че единственият логичен партньор на ГЕРБ са Реформаторският блок, които обаче си избрали политика, "от която да намират само кусури". "Аз съм готов да седна и да преговарям с тях на една маса. Нека да седнем и да говорим позитивно. Битката в политиката е да управляваш, а на тях им харесва повече да седят в опозиция и да бъдат ухажвани, обгрижвани и да имат последната дума от висотата на скалата, на която са застанали“, заяви Бойко Борисов. 

Според него за Реформаторския блок трябва да се говори само с добро или нищо и самият той предпочел да не ги коментира, след което добави: „Лошото е, че такива партии от третия пол обичат само да критикуват и не предлагат нищо градивно”.

Той е категоричен, че ГЕРБ ще управлява, само ако на изборите получи мощна подкрепа и максимален брой гласове. "Само тогава ние ще имаме легитимност в управлението”, обясни той, цитиран от "Фокус".

По думите му: "БСП и ДПС не изпиха докрай горчивата чаша. Те дезертираха, те се измъкнаха, защото знаеха в какво състояние оставиха държавата, какво следва през есента, и затова се измъкнаха. Орешарски сами си го свалиха. Свалиха го ДПС, с финансовия анализ на държавата, защото знаеха в какво състояние я оставят. Ние не можахме да се справим по-добре от Орешарски за свалянето му". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.09 2014 в 19:02

Бойкооооо, Бойко, да си умен, да си умен, колко да си умен?

01.09 2014 в 20:53

само герб има реалните възможности, да ни оправи държашата. успех на изборите и не позволявайте червените да се върнат. с вас сме!

01.09 2014 в 17:05

Само напред, Бойко! Всички сме с теб! Кабинет център-дясно е най-полезният за България. Успех на изборите и не позволявай БСП, ДПС и мажуретките им да ни управляват.

01.09 2014 в 15:09

ГЕРБ би могла да се коалира единствено с реформаторите, но ми се струва, че няма да има нужда понеже ГЕРБ имат реални възможности да направят самостоятелно правителство.

01.09 2014 в 14:22

Най-странното от всичко случващо се е, че каквото и да каже лицето Борисов-Буда, получава дъжд от коментари. Как може да коментираш пълни безумия, това никога няма да го разбера. Най-разумното е изказванията на това лице да бъдат анализирани първо от психиатър и след това да бъдат публикувани. За съжаление финансовия (и не само) натиск да бъде непрекъснато в медийте е огромен.

01.09 2014 в 06:57

Предлагам:

БСП с Русия,ДПС с Турция, и т.н до пълната победа.

01.09 2014 в 05:24

Каква Германия бе Боко като лижеш руски задници.

31.08 2014 в 18:34

"Аз и майор Майор можем да набием всеки един от нашия взвод!" (Параграф 22)

Аналогично и фолк-политикът ББ гледа да се прилепи до някой по-силен (РБ, Германия), защото усеща, че при това раздаване картите му са доста слаби.

...

Колкото: до "да седне и да преговаря с тях на една маса" - нека! Стига "преговарянето" (с тях) да се излъчва на живо по някоя от телевизиите с национален обхват.

31.08 2014 в 17:08

„Тотемът е клас предмети или явления, въздигнати в култ от определена група или индивид – за тях се вярва, че покровителстват обожаващите ги.“ – твърди анонимен мъдрец от Уикипедия. В стеремежа си да бъде всеобхватен в дефиницията си, мъдрецът-експерт не си е направил труда да посочи подходящи примери за това понятие от ребусите и кръстословиците.

Направих си труда да потърся поне един подходящ пример. И с лекота пред мен изникна образът на Борисов. На фона на нискочелата тълпа, която наистина обожествява тоя индивид. Покровителстваните от Борисов инидвиди живеят в условията на духовна мизерия и са в непрекъснато очакване да бъдат облагодетелствани от божеството си.
Условието е да приемат безпрекословно волята на божеството и тотемната му идеология. Тотемът не е длъжен да спазва някакви правила. Той може да изговаря една или две лъжи в противоречие с други лъжи, които току-що е произнсъл. Нискочелите са длъжни да се подчиняват и да се съобразяват с фатмашкия постулат, че всяка заповед и воля са предпоследни.
Всичко останало е в сферата на подробностите – разни назначения, синекури, криминално позициониране в икономиката, финансовото дело и държавното управление. За по-кратко, синекурите се наричат хранилки или ясли. Нискочелите владеят терминологията на животновъдството.