Quantcast

Бойко търси Радан, Радан търси Кунева. Няма връзка с този номер

OFFNews Последна промяна на 31 октомври 2014 в 13:19 6232 22

„Не съм оптимист от това, което чувам като послания от Реформаторския блок. Вчера се обадих на г-н Кънев, помолих го да уточним заедно какво да кажем по КТБ, за да покажем партньорство. Той ми каза г-жа Кунева я няма, като я намеря ще се обадя. И не ми се обади"

Това заяви Бойко Борисов по темата с дебата за КТБ в кулоарите на парламента. 

„Не е зачеркнат следващият вариант, но това вече ни е десета среща ли, коя ли, и всеки път се уговаряме, преговорният екип да се консултират с някого. Ходят, консултират се и на другия ден като дойдат пак на среща пак не може да вземем никакво решение, защото ще се консултираме пак”, каза Борисов.

„Затова съм казал до понеделник преговорният екип в най-спокойна атмосфера, която сме предоставили, да се опита да вземе решение. Аз ще отида на среща тогава, когато има нещо да се подпише,” обясни Борисов и допълни, че в понеделник вече трябва да има разговори и за постове.

Като не стигнем до споразумение, връщаме мандата в сряда и отиваме на избори.

Борисов каза, че ще обмисли вариант и за правителство само на ГЕРБ.

„Има няколко варианта, когато стигнем до решение, е ви кажа”, посочи Борисов и допълни, че не може да говори нито от името на РБ, нито от името на партиите в него.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.11 2014 в 00:02

Друга полезна алтернатива освен коалиция между ГЕРБ и РБ аз не виждам, ако ще и 5 пъти да отиваме на нови избори ! Напротив, ще стане още по-зле, поради пропиляване на полезно време и загуба на евросредствата. Тъй че, разберете се за принципните неща и се залавяйте здраво за работа !

31.10 2014 в 22:11

007, питай мутрата защо не участва в преговорите, а играе мачлета. Мисля, че е негова отговорността за съставяне на правителство. Няма го никакъв, а ще връща мандата, защото Радан Кънев не му се е обадил. На всичкото отгоре днес умишлено излъга като внуши, че РБ искали половината министерски постове, като те още не са били обсъждани още. Не виждаш ли, че само мутрата създава напрежение и се опитва да вмени вина на РБ, че няма да се случи нищо, а просто бяга от реформи. Това е всичко.

31.10 2014 в 22:03

От познанията ми в политиката е ясно, че постепенно ГЕРБ целят сваляне на доверието в РБ и скоро ни чакат нови избори. Това е. Без РБ с Кънев за водач няма алтернатива на октопода.

31.10 2014 в 18:44

До кога Радан ще проваля съставянето на кабинет? Първо не иска да е в управлението, за да може само да си говори-критикува в НС, после-КТБ е по-важна от съставянето на правителство, след това-неотговорно, некоректно необаждане и сега-неучастие в преговорите с ГЕРБ. ДО КОГА И ЗАЩО, КАКВО ЦЕЛИ?

31.10 2014 в 18:23

има ли краен срок за тия преговори?

Според мен да видят как отсрочка някаква да хваната за 2-3 месеца и на спокойствие да си преговарят. Няма за къде да се бърза. Избори не могат да им помогнат.

31.10 2014 в 17:48

БОЙКО и МЕСТАН = БОСТАН ..... а шеф им е ДОГАН = „модела #КОЙ“....
К О Н Г Р А Ч У Л А Ш К О Л С У Н !!!!

31.10 2014 в 17:43

Защо Радан не е коректен като е казал, не се е обадил?
Защо сега само той не е отишъл на преговори с ГЕРБ?
Защо само той е неадекватен с поведението си?

31.10 2014 в 17:32

РБ била коалиция!... С кого РБ е в коалиция? Та те не са в коалиция дори и със себе си! Година и половина стоят в насипно състояние и не успяха да се обединят. Тежко му на Борисов ...

31.10 2014 в 16:30


KLETA MAYKA BALGARIA...правел пари с личната си карта...

аха-ха-ха-хахххххххх!

31.10 2014 в 16:21

Кънчо,квото ти името ,такавата ти е настройката в живота!!А то е ,че си смръдлив трол -русоглиглист!!Това че си връткаш постоянно никовете,не те прави оригинален,и по умен!Разбра ли ,разпрангъзодеров?Бягай на касата ,че затваря..хахахх.Мухльо