Бойко Рашков: Очевидно Вежди Рашидов има някакъв проблем в говора

OFFNews 27 октомври 2022 в 20:04 7864 3

Бойко Рашков

Снимка МВР - пресцентър - архив

Бойко Рашков

"Очевидно Вежди Рашидов има някакъв проблем в говора. И се наложи днес или вчера, не си спомням точно, да му бъде предложено да повтори отново материал, който той чете. Никой нищо не може да разбере."

Това заяви пред bTV бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ПП Бойко Рашков.

Забелязахме дори и друго - от ПГ на ГЕРБ подсказват на Рашидов какво да прави, което е доста неудобно за първия човек в една парламентарна република. Направи това, направи онова - той не може да се справи с ръководството на пленарното заседание, каза Рашков.

Лично съм му казвал на Вежди Рашидов, че не е за там, не е за този орган, той е творец. Аз съм му го казвал в очите, че обществото би имало полза от него като творец, не като народен представител, заяви бившият вътрешен министър.

По-рано днес Иво Атанасов от парламентарната група на "Продължаваме промяната" поиска оставката на председателя на парламента Вежди Рашидов - заради лошо управление на администрацията на Народното събрание. Повод за това стана назначаването на главен секретар на НС.

Атанасов обяви, че вчера от гражданското движение БОЕЦ са му връчили папка с документи, според които ГЕРБ "продължават със схемите и калинките".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

3

PaulPierce

28.10 2022 в 12:15

Да удря по едно патронче сутрин и ще е пушка, по две конституции на седмица ще приемат

9030

1

Ivan Terziysky

28.10 2022 в 06:18

Дайте му на Вежди да сръбне малко водчица, че му е сух езика. Мъчи се човека. Малко разбиране.