Quantcast

Бойко Борисов вече ще си има сайт

Последна промяна на 10 февруари 2014 в 12:22 5279 12

Бойко Борисов, Снимка: БГНЕС

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов обяви във Facebook, че днес ще пусне свой сайт - boykoborissov.bg.

"В него може да следите актуалните ми постове в различните социални мрежи, последни новини и предстоящи събития. На сайта ще може на живо да гледате по-важните събития на ГЕРБ и мои участия (пресконференции, форуми, семинари)", пише в профила си Бойко Борисов.

Експремиерът обявява, че всеки желаещ ще може да следи на живо Националната конференция на ГЕРБ, която ще се проведе тази неделя.

Сайтът на Борисов идва, след като профилът му във Facebook, който бе създаден в края на миналата година, предизвика истински фурор. В момента страницата на Борисов е харесана от над 24 000 души, а редица експерти коментираха, че това е успешен PR ход от страна на експремиера.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.06 2014 в 00:00

ПРЕДИ ГОДИНИ НАПРАВИХ В ПАРЛАМЕНТА НЯКОЛКО ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПО ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН,НО СЛЕДОБСЪЖДАНЕТО ИМ С ТРИМА ДЕПУТАТИ БЕ ПРИЕТО САМО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ ЗА ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА И ТО БЕЗ НЕЙНИЯ ОСНОВЕН ЕЛЕМЕНТ-КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИТЕ В БЮЛЕТИНАТА ДА СЕ ПОДРЕЖДАТ НЕ ПО ТЯХНАТА ПАРТИЙНА ЗНАЧИМОСТ,А ПО АЗБУЧЕН РЕД,КОЕТО ПРИНУЖДАВА ИЗБИРАТЕЛЯТ ДА НАМЕРИ И ОТБЕЛЕЖИ СЪС ЗНАК ЛЮБИМИЯ ЗА НЕГО КАНДДАТ. НЕ БЯА ПРИЕТИ ЗНАЧИМИ СПОРЕД МЕН ПРЕДЛОЖЕНИЯ,А ИМЕННО:
1.ИЗБИРАТЕЛНИТЕ РАЙОНИ ДА БЪДАТ 240,КАТО ВЪВ ВСЕКИ РАЙОН ПО МЕТОДИКАТА ЗА ИЗБОР НА КМЕТОВЕ ДА СЕ ИЗБИРА ПО ЕДИН ДЕПУТАТ.
2.БРОЯТ НА ИЗБРАНИТЕ ДЕПУТАТИ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ПРОЦЕНТА НА ГЛАСУВАЛИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ,КАТО ДЕПУТАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ 240 ПРИ 100% ГЛАСУВАЛИ ИЗБИРАТЕЛИ,НО АКО ГЛАСУВАЛИТЕ СА 90,80,70,60,50 %,ТО БРОЯТ НА ИЗБРАНИТЕ ДЕПУТАТИ ЩЕ БЪДЕ 216,192,168,140,120.
3.ДЕНЕ СЕ ИСКАТ НИКАКВИ ПОДПИСИ,КОИТО ВИНАГИ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ И НИКАКВИ ПАРИЧНИ ВНОСКИ,КОИТО СА КРАДЕНИ ЧРЕЗ НЕЗАКОННИТЕ СУБСИДИИ.
4.ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В ЕДНО КМЕТ НА ОБЩИНА И ДЕПУТАТ В ДЕПУТАТ-КМЕТ И ВЪЗСТАНОВИ ПАРЛАМЕНТА ДА РАБОТИ НА СЕСИИ ,А ДЕПУТАТИТЕ-КМЕТОВЕ ЗА ВРЕМЕТО КОГАТО СА В ПАРЛАМЕНТА ДА ПОЛУЧАВАТ КОМАНДИРОВКИ.

11.02 2014 в 10:31

„10.11.2005 г.
Назначен на длъжност кмет на Столична община, с решение № 270 от 06.11.2005г. на Столичен Общински Съвет.”
boykoborissov.bg/bg/politicheska-kariera

Това е официален сайт и по публикациите в него се съди за интелекта, както на Бойко Борисов, така и на неговия екип.
(Не съм политически пристрастен. Няма политик или политическа партия в България, които да харесвам)

„През октомври 2005 година Бойко Борисов участва като независим кандидат в частичните кметски избори в София, стига до балотаж (срещу Татяна Дончева от БСП) и е избран с убедително мнозинство (68,5%). Полага клетва като кмет на Столичната община на 10 ноември 2005 година.” bg.wikipedia.org/wiki/Бойко_Борисов

10.02 2014 в 15:15

ДО “трафоПОСТ“!!

Като ти чета коментарите(защо ли го правя, да ме пита човек!?!?!?)едно е сигурно–В този трафопост яко те е разстресъл тока бе пич!?!?

Нали сам не си вярваш за тези глупости за “Мазната филия“ как бил се развил и израснал!?!?!Ако е така ходи на лекар или сменяй дилъра?!?!

Аз съм сигурен, че Тиквата дори не може да включи лаптоп ако изобщо подозира за наличието на тези нещица!

С парите които окраде от всички нас сега разкешва за щяло и нещяло само и само пак да налапа кокала, ама шанса това да стане е на теб да ти дойде акъла в главата, сиреч НУЛЕВ!!

10.02 2014 в 15:07


Току що го видях, ако някой се интересува, ето и адреса:

www.FILIA S MAZ.com :):):)

10.02 2014 в 13:21

@trafoPOST не се притеснявай.

И без това никой не иска да ти чете POST-овете.

Загубата е малка.

No one cares.

10.02 2014 в 13:04

СКЪПИ ОФФНЮЗ, и аз казах ОФФ от новия Ви сайт и сбърканият му форум. КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧА ТОВА СЪОБЩЕНИЕ ПРЕДИ ДА СТАНЕТЕ НОРМАЛЕН САЙТ С ФОРУМ ЗА СПОДЕЛЯНЕ< БЕЗ ДА Е НЕОБХОДИМО ДА ЧАКАМ ЕДИН ДЕН ЗА ДА МИ ИЗЛЕЗЕ ПОСТА?

Вашият коментар е успешно записан.

Първият ви коментар ще мине през модерация.
Ако продължите да публикувате със същото име и същото IP, следващият Ви коментар ще се публикува автоматично.

Не публикувайте многократно един и същи коментар.

10.02 2014 в 13:01

Борисов е политик, който се променя и израства с всеки ден. Той е човек, който очевидно работи над себе си. Започна като мачо-главен секретар, но в момента е най-добрият политик, колкото и да не се харесва това не много хора.
Всички останали политици са застинали на нивото на абсолвентските си балове и страшно се харесват.

10.02 2014 в 12:58

Sorry, buster,but I'll have to disappoint you.
не съм и никога не съм била фен на другарете.До скоро бях фен на ДСБ, но след като Костов напусна политиката и назначи Рамаданчо КУнев за "реформатор", а той пък си взе за рекламно лице Асан Бояджията, не съм фен на нито една от съществуващите в момента партии.То това не са и партии,а средство олигарсите, които управляват да ни накарат да повярваме, че нещо зависи от нашия избор.

10.02 2014 в 12:58

"The server at boykoborissov.bg is taking too long to respond."

Ши чакаме сега, ко друго ни остава?
Искал човека да се върне на власт. Не за друго, просто да "ДООПРАВЯЛ" разрушените къщи в с.Бисер.

10.02 2014 в 12:44

до-1 Не си ''вива'' а Тиква с червени боклуци!