Бареков се сдоби с депутат от "Атака"

Нели Чолашка 29 юли 2014 в 16:46 1812 8

Димитър Аврамов, който активно се изявяваше в телевизия "Алфа".

Лидерът на България без цензура (ББЦ) Николай Бареков се похвали в кулоарите на парламента, че е привлякъл в редиците на ББЦ депутатът от "Атака" Димитър Аврамов.

Досега Бареков имаше двама-трима депутати, които се водеха независими - Светлин Танчев, който напусна групата на ГЕРБ, Румен Йончев, който се отцепи от "Коалиция за България" и Красимир Стефанов от ГЕРБ, който в крайна сметка напусна парламента. 

Един депутат в повече едва ли ще е от особена полза на Бареков, като се има предвид, че 42-то Народно събрание има още седмица живот.

"Не мога да приемам методи на политика, които девалвираха националната кауза. Не съм предател, напротив - мен ме предадоха други хора, които не могат да различат националната кауза от шумоленето на пари", обяви Димитър Аврамов. Той е единственият депутат от "Атака" в парламента.

Аврамов искал да се бори срещу "най-уродливата коалиция между ГЕРБ и ДПС" и смята, че единствено партията на Бареков можела да се противопостави на тази коалиция.

"Ни е вярно, че ББЦ се разпада. Ние отиваме на тези избори силни и мощни", заяви Николай Бареков.

Според него чрез актуализацията на бюджета ДПС и ГЕРБ искат за заграбят милиарди, с които да купуват избори.

След брифинга на Бареков и Аврамов от ББЦ обявиха, че телевизия "Алфа" на "Атака" е скрила в стаята на националистите чантата на отцепника, където са личните му документи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови