Бареков обеща да назначи двама мюсюлмани за министри

OFFNews 17 август 2014 в 17:18 7022 17

Относно изказването на Бойко Борисoв, че десет мюсюлмани ще бъдат назначени за заместник-министри - гарантирам, че ако "България без цензура" състави бъдещо правителство или участва в него, ще има поне един или двама мюсюлмани за министри, обяви лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Полицията и службите ще бъдат отворени, за да имаме най-после генерали и главни комисари от всички етнически и религиозни групи, които съставят хомогенността на българската нация в продължение на 13 века, каза Бареков.

Надявам се, че Борисов не брои за сигурни заместник-министри тези, които продават българския национален интерес, като Касим Дал и Корман Исмаилов, допълни бившият журналист.

Утре очаквайте регистрацията в ЦИК на Коалиция от партии "България без цензура", която прераства в голям центристки патриотичен блок. В него ще участват и нови формации, които със сигурност ще бъдат изненада за всички медии. Ние ще се борим за ново управление, което се основава на прагматизма, грижа за хората и грижа за българския бизнес, а в основата му ще бъдат развитието на туризма, земеделието и енергетиката, каза още лидерът на ББЦ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!