Бареков обеща 1 млн. работни места и да стане първи на изборите

Ивайло Анев Последна промяна на 25 август 2014 в 21:20 5141 39

Николай Бареков.

"България без цензура (ББЦ) работи върху амбициозна икономическа програма, която ще позволи през следващите 8 години в България ситуацията да се нормализира и да бъдат създадени един милион работни места", това обяви лидерът на партията Николай Бареков и обеща партията му да бъде "първа, втора или трета политическа сила на тези избори".

Според него само това може да реши икономическата и демографската криза.

"Не виждам как резултатът ни ще бъде под 500 000 гласа. Революционната идея, която аз ще предложа, е да се въведе образователен ценз при гласуване и при получаване на социални надбавки", посочи още Бареков.

"Бих препоръчал на г-н Борисов, на г-н Миков и на останалите партии да спрат да пускат измислени социологически проучвания и да спрат да ползват маши, които да говорят от тяхно име срещу ББЦ", посъветва лидерът на ББЦ.

По думите му политиците трябва да се съсредоточат върху това какво биха направили за народа. Според него нито една партия освен ББЦ, не предлага реална политическа промяна, която да вдигне доходите на хората.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.10 2014 в 19:52

Само да попитам за работните места - откъде и как ще вземе икономическите поръчки и пазарите, които да осигуряват стабилни приходи за 1 млн работни места, като се има предвид, че сме абсолютно неконкурентоспособни даже и на българския пазар - не може дза продаваме стоки и услуги на нас, а ползваме услугите на араби и китайци, които са завзели безцеремонно пазара на стоки за шир. потреба и на електроника, а ресторантите за бързо хранене ни продават през някакви сръбски представителства хибридизирани супер-боклуци с по три канцерогенни нанопластамаси?

27.08 2014 в 14:26

Ах, какви щедри и бляскави обещания! Този или много се е напушил с трева, или си е спрял хапчетата. Само че с празни обещания и откровени лъжи не се става първи на изборите. Ако пък това стане - значи си го заслужаваме. Все пак не вярвам да се стигне до такова малоумие на българския народ. Бог да пази България!

26.08 2014 в 13:53

Бареков, батко, какъв си ми революционер и ти... Защо те нямаше 14ти век директно да освободиш България от османско владичество, че 5 века някви твои копия се опитват и едвам успяха.. Къде си спасителю? Революционерино? Месийо Българский...

26.08 2014 в 13:04

Честито на всички ! Кампанията започна - сергиите са препълнени с лъжи, компромати и всякакъв вид помии, но всичко това се плаща с реални пари от нашите кесии; примерно - влогове в КТБ.

26.08 2014 в 11:51

Браво на новите политици, активно работят за закриване на лудниците, всички червени боклуци, откачалки и психари политици и след това в приемното семейство на депутатите.

26.08 2014 в 11:36

Аз , обещавам да взема всички пари от АЙДУЦИТЕ и да изправя държавата ...ВЕРВАЙТЕ МИ...!!!!

26.08 2014 в 11:23

След Жоржи и бай Йоло Денев, този новозабогатял пъпеш е най-бездарният и гласовит клоун в българската политика! Жалкото е, че все пак ще се намерят любители на тъпите вицове, които да му изръкопляскат и на 5-ти октомври!

26.08 2014 в 10:44

"— На запад се извисяват Скалистите планини, а на изток се простират равнините. На север блести повърхността на езерата, а на юг бушуват водите на голямото море. Ако цялата земя между тези граници беше моя, аз бих я подарил на воините кайови, защото те са мои братя. Дано през тази година убият десет пъти повече бизони и петдесет пъти повече мечки гризли, отколкото е броят на ловците им. Дано зърната на царевицата им станат големи колкото тикви, а тиквите им толкова големи, че едната от тях да е равна на двадесет сегашни тикви. Аз казах. Хау!"

На мене не ми струваше и пукнат грош да им пожелая всички тези прекрасни неща, но те така се зарадваха на пожеланията ми, като че ли вече наистина се бяха сбъднали.
Винету, том 1

26.08 2014 в 10:03

Изберете ме и ще открия 1000000 работни места в чужбина: проститутки, крадци, фалшификатори на кредитни карти, търговци на оръжие и наркотици...

26.08 2014 в 09:58

250 000 станишев, 1000 000 от бардаков, незнайно колко от волен... Че няма толкова хора бре, трябва да внасяме китайци за тея милиони работни места :D