Бареков към Янев: Нямам място до пачаври с нежни ръчички

OFFNews 28 август 2015 в 12:53 7099 12

Бареков, Календерска и Лечков

"Очевидно болонката на властта е била посъветвана от господаря си да оттегли подкрепата на изчезналата си партийка за Данчо Лечков".

Така лидерът на България без цензура (ББЦ) Николай Бареков коментира снощното изказване на председателя на "Ред, законност и справедливост" (РЗС) Яне Янев, който заяви, че оттегля подкрепата си за кандидатурата на Йордан Лечков за кмет на Сливен, защото "там, където е Бареков, аз не мога и няма да бъда".

Припомняме, че миналата седмица партията на Бареков издигна Лечков за кмет на Сливен, след като Янев беше обявил подкрепата си за бившия футболист. Това обаче накара Янев да размисли за подкрепата си.

"Това е чудесна новина и за самия Лечков, особено ако е решил да играе докрай срещу ГЕРБ и статуквото на изборите за кмет на Сливен. Новината е чудесна и за мен и ББЦ, защото по хигиенни съображения не се чувстваме на място в компанията на политически пачаври", коментира в отговор Бареков.

Бившият журналист заяви още, че остава "принципна опозиция на Яневите господари".

Той добави, че не е "мръднал на милиметър" от позицията си, въпреки атаките срещу него и партията му от страна на "помияри с нежни ръчички".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!