Бареков: Европа няма да приеме кабинет с фашизоиди

OFFNews 29 ноември 2016 в 19:46 6460 10

Европа няма да позволи кабинет с участието на фашистки и ксенофобски формации, с отявлени агенти на ДС и проводници на Москва в София и Брюксел.

Такъв коментар направи евродепутатът Николай Бареков по повод разпространената информация, че Патриотичният фронт вероятно ще се окаже мандатоносител и при новосформираното правителство голяма част от министрите в оставка ще запазят своите постове.

В обръщение към всички бивши и бъдещи управляващи Бареков предупреди, че ако не се съобразят с волята на българския народ - да си ходят, "катастрофата с ограбените милиарди от държавния бюджет ще извади хората на улиците в най-неподходящото и за тях, и за политическата олигархия, и за държавата време".

Ето и целия коментар на Бареков: 

Наглият опит на т.н. патриоти и "Атака" да реабилитират Кабинета "Борисов 2" е фарс и подигравка с категоричното желание на българския народ да свали Борисов във всичките му форми от власт. В дъното на този план стои самозабравилият се диктатор заедно с неговите маши Плевнелиев, Агент Иван и компания. Целта е самият той да се прикрие от народния гняв, но да запази икономическото статукво за себе си и олигархичния си кръг.

Едно подобно правителство с мандата на неговите маши освен че ще запази министрите, ще запази потоците от държавните пари и оскъдните еврофондове към приближените фирми на ГЕРБ и патриотите.
Докато оградата от златна стана диамантена, в бордовете на държавните фирми и всякакви държавни предприятия, които гълтат огромни пари, са резервирани само за техните братовчеди и висшия ешалон гербаджии и от техните присъдружни партийки.

Планът за мумифицирането на Кабинета "Борисов 2", ужким без самия Борисов, цели неговият главатар да дърпа конците от Банкя, докато статуквото бъде запазено.

Надали Европа ще позволи подобен Кабинет с участието на фашистки и ксенофобски формации и отявлени агенти на ДС и проводници на Москва в София и Брюксел. Предупреждавам ги, че ако не се съобразят с волята на българския народ - да си ходят, катастрофата с ограбените милиарди от държавния бюджет ще извади хората на улиците в най-неподходящото и за тях, и за политическата олигархия, и за държавата време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

9

SC

29.11 2016 в 22:20

Ай баш ъндърстенд. Много найс ингилизки дис гай говори. Вери клевър момче, дудук стайл.

29585

8

Izalina

29.11 2016 в 21:57

А да, и да не забравяме, че се намърда там под ръка с Джамбазки.

Който впрочем единствен ми издържа горе-долу на фона на останалите патриотари.

17898

7

кикимора

29.11 2016 в 21:31

Тебе европейския парламент те прие и не падна покрива, та едни партиоти няма да примат.

29585

6

Izalina

29.11 2016 в 21:29

Откога Европа "позволява" кабинетите в България?
И изобщо точно ти земи млъкни и се покрий на дълбоко, че мандатът ти изтича. Още преди близо три години, докат раздаваше таблети и пенсии ангро, ти пророкувах, че ще имаш нужда от "зов за помощ". За да връщаш версии.

Чакам профилната ти ФБ-снимка пред бюрото по труда, некадърник безочлив.

11480

4

Plagiat

29.11 2016 в 21:07

Професурееееее....

Who d'f*ck is Emi?

Възмутен си от селяните, пък ти кат каруцар:
Ми.... Еми......

Озадачен съм!