"Българите излизат по улиците, защото искат добри отношения с Русия"

OFFNews Последна промяна на 27 февруари 2015 в 23:04 2936 19

Трябва да търсим начини за умиротворяване на обстановката в Украйна. Нужно ни е балансирано отношение както към Украйна, така и към Русия, заяви пред БНТ председателят на БСП Михаил Миков.

Той е категоричен, че външният ни министър и президентът се държат като крайни русофоби.

Излъчват се сигнали, които са вредна за България политика. И русофоби, и русофили трябва първо да отстояват интереса на страната ни. Този изпит трябва да го издържи всеки. И от начина, по който се е представил, хората ще го оценяват. Така както БСП отстоява това, което е в интерес на България – да има добри отношения с Русия. Това искат българските граждани и те излизат по улиците, защото не го получават, каза председателят на БСП.

Наблюдавам с внимание какво се случва в Гърция. Затова смятам, че големият урок от краха на неолиберлния модел трябва да го осъзнаят не само гърците, но и цяла Европа трябва да го направи. Защото колкото по-рано се случи това, толкова по-добре ще бъде за всички на Стария континент, коментира Михаил Миков.

Хората трябва ясно да знаят, че условията по дълга от 16 млрд. лв за нас са заробващи и тепърва българите ще го научават, заяви председателят на БСП.

По думите му заемът от 16 млрд. лв е най-големият дълг в историята на българската държава, като заедно с лихвите се натрупват около 25 млрд. лв.

Правителството избра да плащаме лихви в чужбина. Да се откажем от суверенитет. Дори цялата подсъдност е в ръцете на чужди съдилища, заяви социалистът.

Даже партньори на управляващите като Първанов не вярват на обещанията на финансовия министър. Как тогава българският гражданин, който трябва да плаща, да повярва? - попита Миков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.11 2015 в 10:01

Кой българи излизат по улиците бре? педал алкохолизирал се. Ти милиционерската мафия! за всички ли българи ги имаш бре. Сега ми протестират, че искат да им отнемат привилегиите им, който такива като теб им ги увеличиха, за да ви пазят смрадните ви задници. Че вземахте от нас, за да им давате на тях, за да ни налитат на бой, потърсим ли ви сметката. Разбрали се? милиционерските бунтове и метежи на кого се дължат. На постоянната заплаха БСП. Загубихте дори и във фалшифицираните избори, от МВР/ДС кадъра Буда Борисов. И сега си отмъщавате с милицията, като ги изваждате на улицата под строй, за да искат да предизвикат гражданска война. Но нека сега да изпълзяват милиционерските ви привърженици. И по именно да ги знам кой са. Че дойде ли време за Лустрация. Тогава и семействата им да разгоним, заради тях, и тяхната им партийна обвързаност. Но давайте вашата мама. Давайте още в посоката ви, да включете член пет на НАТО. А тогава ще ви преброим по единично колко сте всички тези българи, който са искали били добри взаимоотношения с Империята на злото Русия, и по стадионите ще ви разстрелваме, както генерал Пиночет, го е правел, с точно същите заразни боклуци като теб в Чили, през 70-тте години на 20-ти век. Къде го чукаш, то къде се пука. Милицията си иска привилегиите, съдрани от нас, а ти за отношения с Русия ми говориш. Поне изтрезней малко бре, алкохолик вмирисан. И мисли какво говориш. Защото на пияна глава, се издънваш, че стоиш зад милиционерските т.н. протести, направо русофилски метежи. Мамицата ви мръсна. Защо не съм един човек с власт в България. Точно за десетина минути, и България ще остане без Милиция, без комунизирана Армия. И ще е инициирам граждански патрули, който да опазят общественият ред временно, до като се създаде истинска Полиция, по изцяло американски образец. А ако ли не може. Ще повикам тогава НАТО за да поеме изцяло защитата на България. Като ще взема от точно такива отрепки като вас парите, за да ги дам на Алианса, за охраната на България, и да помогнат с лустрирането ви. Много долен и мръсен като вас,че и по долен и мръсен мога да бъда. За това. Налягай си парцалите. Че зло вършете постоянно на хората. А като ви застигне злото, не умеете тогава да си мълчите. А крещите най-шумно, че сте били жертвите тогава.

28.02 2015 в 17:18

Да, турците и циганите излизат на улицата, искат добри отношения с първия български враг!!!

28.02 2015 в 12:24

Много интересно. Не знаех че сред 50-ината човека със сирийски, съветски и руски знамена имало и българи. Можели поименно?

28.02 2015 в 12:01

Баси наглеца, тръгнал да ми обяснява защо излизам на улицата. Чугунена глава.

28.02 2015 в 10:16

Българите ще излязат да почетат паметта на убития Борис Немцов, убит от същите, с които Михаил споделя еднакви ценности.

28.02 2015 в 10:06

Верно ли бе, Мише?
Я кажи какво пи, за да стигнеш до това откровение, да знам да го не близвам.

28.02 2015 в 09:18

ОФ,ГНУС ..ИЗДЪРЖА ТЕСТА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ.

28.02 2015 в 09:14

И защо мен не ме подлъжат да изляза под комунистическото знаме? защото никой не ми е дал пари ,за да изляза.Каквото и да ми говорят ,някой е взел пари! ТОЧКА!

28.02 2015 в 08:49

Виждам тук високо грамотни коментатори.Миков пръскай интелект и ела да ти направя една диктовка за 2ри клас!

28.02 2015 в 08:25

Кои хора са по улицата, бе червен тъпак?
Мая Тъпото и Бялата Златка с по 10 дебила около тях.
Хващай си влака за Сибир и не се връщай, боклук!