Quantcast

Бъчварова: Не приемам депутати да се държат така в автономен ВУЗ

OFFNews Последна промяна на 26 октомври 2015 в 02:15 5046 9

Румяна Бъчварова

Отидох пред НАТФИЗ, защото не приемам, че народни представители могат да се държат по този начин в автономно Висше учебно заведение и да пречат на млади хора да вършат спокойно работата си.

Това написа тази нощ в личния си Facebook профил министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Отидох пред НАТФИЗ, за да защитя и полицаите, които бяха поставени в абсурдна ситуация, която на камерите изглеждаше още по-напрегната. Не е работа нито на един министър, нито на един депутат да бъде по това време в тази част на денонощието в изборна и много важна вечер, подчертава Бъчварова.

Имунитетът на народен представител, който и към настоящия момент има Волен Сидеров, ограничава действията на служителите на МВР спрямо него. Ще предприемем всички законни действия. Ще отида на разговор със студентите от НАТФИЗ утре, както им обещах тази вечер на улица "Гурко", казва още министърът на вътрешните работи.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.10 2015 в 14:06

Нали се сещате, че Златка иска да е президент :) За това са тия циркове. А Бъчварова е абсолютно неадекватна.

26.10 2015 в 12:26

колективе, точен анализ.
Бъчварова може да бъде сменена, но Джуджев не могат го пипна.
Далеч по-важно от това да се хвърли някой на кучетата е да се рестартира натискът за съдебна реформа, част от която да бъде не само ограничаване обхвата на депутатския имунитет, но и този на гл. прокурор.
Христо Иванов не се чува напоследък.

26.10 2015 в 11:17

Тарабата -- А ти за какво ставаш? Нещо полезно свършил ли си през живота си?

26.10 2015 в 08:51

Тая вместо да ни преподава провинциален морал да вземе да си свърши работата!!!
Точно тия студенти за нищо не стават...за сведение на гълтачите...

26.10 2015 в 08:06

Неслучайно са избрани студентите като цел - най-будната част от обществото, които неминуемо ще реагират. Днес ще е началото. Сигурно ще има провокации от атакистчета на протеста. Градусът на напрежението ще скочи. Целта е дестабилизиране на страната и правителството. Кукловодите от Кремъл потриват доволно ръце.

26.10 2015 в 07:14

Какъвто и да е Палко Откачалко, има видео как един полицай удря по лицето гражданин, който е хванат от няколко други полицаи.

На оня протест с белия автобус на мен ми се случи почти същото, един ушат почна да ми бие тупалки в корема както бях с вдигнати ръце в кордона.

Присъствието на такива откачалки в полицията е традиция и се толерира.

Министърката, която допуска такива работи е за бърза оставка и смяна. Болен е за импичмент и затвор.

А първата задача на тези, които ще сменят министърката трябва да е да почнат най-сетне смислена реформа като за начало приложат за полицаите грузинската маневра.

26.10 2015 в 05:31

Абе какъв имунитет? В момента в който един депутат почне да хулиганства автоматично трябва да му пада имунитета! Имунитет не значи че може да върши престъпления. Бъчварова какво иска да каже че Болен може да отиде и да набие някой без имунитет и полицията да седи и да гледа ли? Я да се скрие по-добре тази! Като хулиганства се арестува на момента и му се сваля имунитета за отрицателно време. Болен по-добре да отиде в затвора че иначе при следващата му такава проява може и да не го спаси полицията.

26.10 2015 в 03:49

Е, преди две години герберастите не смятаха Университета за неприкосновен. Затрай си, госпожа.

26.10 2015 в 02:19

Крайно време е депутатите от АТАКА да научат какво всъщност е разделението на властите. Да осъзнаят, че тяхната работа е да създават и да гласуват закони, а не да правят "проверки".