Бабикян: Ако властта разбираше накъде върви светът, щеше да пази сградата на БАН, не на НС

OFFNews 23 септември 2020 в 08:40 12524 2

Ако управляващите разбираха накъде върви светът, щяха да обявят за сграда с национално значение сградата на БАН, а не празното здание на НС. 

Това заяви Арман Бабикян, един от "Отровното трио", организатор на протестите срещу премиера, правителството и главния прокурор, по бТВ. 

Поканихме хората да дойдат до сградата на истинското Народно събрание, а не да стоят пред бившия Партиен дом. Не виждам причина да бъде възпрепятствано преминаването по бул. „Цар Освободител, коментира Бабикян по повод снощното Велико народно въстание 3, при което се стигна до сблъсъци с полицията. 

Той обясни, че не е имало и заповед на кмета на София, с която да се ограничи преминаването през централния булевард. Протестите у нас имат уведомителен, не разрешителен характер, уточни той. 

Ние се надяваме да ни пазят тези, на които плащаме данъци. Бяха изсипали огромни количества сили на реда. Те пазеха някаква празна сграда, защото на някой му е хрумнало - и то незаконно, да не ни пропуска по тази улица, за да посетим светите места за всеки българин“, подчерта още Бабикян. 

Вчера в София това не беше протест, а усмихнат опит да усетим празника, каза още Арман Бабикян. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20696

2

Новак

23.09 2020 в 13:16

Хубава логика - който е против нас или го смачкваме или купуваме.
И най-важното е всички да мълчат - да гледаме само дебелия врат на Тиквата, да слушаме само какво управляващите казват, да вярваме в светлото бъдеще водени от ГЕРБ.
Това не го ли вече живяхме 45 години? Вярно, абревиатурата беше друга, но мисленето е еднакво. Какво добро ни донесе това послушание?

2100

1

гоуемио

23.09 2020 в 10:47

Дайте му някаква службица на тоя мазник, та белким спре да мърси мрежата с присъствието си!!!