Антон Тодоров ще дресира БСП. "Няма да има милост за никой", обяви той

Нарича депутатите "Корнела" и "Ташко Ерменков"

OFFNews 03 юни 2017 в 09:01 15522 8

Депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, чието име стана повод за скандал в парламента, тъй като БСП го нападна, а ГЕРБ отвърна с остра декларация за комунизма, днес обяви, че смята да съди тези, които са го обидили. 

Скандалният депутат, който преди беше основен критик на ГЕРБ, а днес е депутат от партията в парламента, беше гост в Нова телевизия. 

В студиото той извади компромати срещу БСП - стенограма от Народното събрание, на която се чува "Ташко Ерменков" - така го нарече Тодоров, а иначе депутат от БСП Таско Ерменков, как го обижда. 

А след това Тодоров извади други компромати срещу БСП - големи снимки, които той е принтирал, за да покаже пред телевизията на "Корнела Нинова" (още едно сбъркано име от негова страна на лидера на БСП Корнелия Нинова) пред знамето, по думите му - "на масовия килър Ленин", както и снимка за поругаване на знамето на Европейския съюз от страна на БСП. 

Антон Тодоров коментира и обидните думи към него, като обяви, че вече е внесъл искови молби в съда срещу депутатите, които са го обиждали в парламента - "Ташко Ерменков" отново и Валери Жаблянов - и двамата от БСП. 

Като зам.-председател на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика, той смята да санкционира обиждалите го депутати. "Бившите комунисти, днес социалисти, ще бъдат подложени на дресиране чрез закон”, каза той. „Този който обижда, ще бъде глобяван”, категоричен бе Тодоров. 

После Тодоров добави, че е единственият в България, който е осъдил банкера Цветан Василев за 2 200 лева. "Водя тежки битки с много влиятелни врагове – човек е толкова голям, колкото са големи враговете му. Аз съм много голям", заключи Тодоров. 

В тежкия разговор в студиото на Нова телевизия Антон Тодоров обсъди и парламентарната дейност на партията си ГЕРБ - Антокорупционният закон остава за наесен, защото не е готов, а ГЕРБ са подготвили 17 законопроекта, които да влязат в зала. 

Тодоров също коментира, че не си говори с баща си, за който от парламентарната трибуна стана ясно, че е бил осъден за опит за убийство с мотика. 

След което разговорът пак премина към обидите и Тодоров коментира, че обидите срещу него са на стената на депутата от БСП Сашо Симов и показа негов пост във Фейсбук, под който приятел на Симов е коментирал нещо лошо. За него Тодоров подготви също присъда: "Имам му личицето и се надавям да положат службите усилия". 

В заключение как ще се бори с обидите срещу него Антон Тодоров обяви: "Няма да има милост за никой, тепърва започвам". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12022

7

Димитър Кирилов

13.06 2017 в 23:31

Ибрикчия.

13780

6

Перко

03.06 2017 в 13:57

Toя е голям смешник, ама за Ташко ми харесва :)

12001

4

Севтопол

03.06 2017 в 11:13

Всеки може да бъде дресиран.Справка: Волен.

63994

2

Red or Dead

03.06 2017 в 09:53

ПАРТИЯТА КЕ РАНИ.....А антончУ мазнУто ЛА@НО......ще “БОРИ“...с гол г@з ще мачка ЧЕРВЕНИ таралежи, е поне няма да му личи......и НЕГОВИЯТ г@з е......ЧЕРВЕН....@бем ти е поредната вмирисана герберастия.......таЙзи ПАЦАВУРА е от най-долнопробните....отивам да ПОВРЪЩАМ....ми то се не трае.....пфуууу.....

Апропо, Йончев имай МИЛОСТ.....не цапай сайта с подобна.....гмеж......
И точно сме в най-дълбоката тиня, да те питам кво става с 'педер@еЛенко'....виж тук https://goo.gl/Fi6jdf пак се е правил на един друг порностатист...да бе 'Е'Бачи'.....

П.П....това е ТРЕТИ пореден опит да кача ТОЗИ коментар...

29217

1

Лопе де Вега

03.06 2017 в 09:51

Туй моралното джудже много големо. След като дресира ГЕРБ, сега ще дресира и БСП. Егати и дресьора!

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!