Ангел Че заместник на Бареков, Калинката на Волен в ръководството му

Елица Мартинова Последна промяна на 25 януари 2014 в 16:23 26484 42

България без цензура, Снимка: barekov.com
България без цензура, Снимка: barekov.com

На учредителен конгрес днес движението "България без цензура" на Николай Бареков официално премина в партия, а журналистът бе избран за неин председател.

Ръководството на партията ще се нарича Съвет на регионите. 3/4 от неговите членове ще бъдат избрани от местните структури на формацията. Останалата 1/4 бяха посочени от ръководството. Те са: Ангел Славчев, Борислав Иглев, Борислав Райчев, Васил Василев, Величка Рангелова, Веселин Райчев, Виктор Митраков, Галина Петкова, Георги Балабанов, Даниела Колева, Десислава Балабанова, Десислава Тодорова, Димитър Цветков, Иван Гебрелиев, Ивелина Йосифова, Калина Крумова, Костадин Пандуров, Красимир Манов, Люцкан Люцканов, Мирослава Кортенска, Рада Коджабашева, Савина Дамова, Станислава Евтимова, Стефан Генов, Тезджан Наимова,Теодора Стоянова, Хайк Гарабедян, Христо Бозов, Юрий Величков.

Сред членовете правят впечатление имената на спринтьорката Тезджан Наимова, кандидатът за кметския пост на последните избори във Варна Христо Бозов и доскорошната звезда на "Атака" - бившата най-млада депутатка Калина Крумова. Зам.-председатели ще бъдат прочулият се около зимните протести Ангел Славчев (Ангел Че) и Рада Коджабашева, която ще отговаря за социалните политики на партията.

За членовете на партията Бареков заяви, че това са негови "братя и сестри", "свободни хора със силна воля и обич към България, които са заедно, защото вярват, че страната ни трябва да е различна и в родината ни може да се живее по-свободно".

Концепция и обещания

Бареков не се поколеба да нарече себе си "бъдещ управляващ" и се зарече да е във властта поне два мандата, като след първия обеща да има избори за Велико народно събрание. Лидерът на новата партия обяви, че е "готов да кандидатства за министър-председател".

От програмата става ясно, че партията ще работи за връщане на подоходно облагане и за въвежданена диференциирана данъчна ставка за лекарствата и храните. От партията на Бареков обещават достойна работа и доходи за всеки, сигурност за децата, работещите майки и пенсионерите и таблет за всяко дете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.01 2014 в 12:16

прабългарската розета, обкръжението, убедеността, че е предопределен за "управляващ", програмата на формацията - що не вземе някой специалист по т. нар. български фашизъм да понаправи малко професионален анализ

28.01 2014 в 18:47

Смяна на караула; Волен в почивка, да влезе Ники

27.01 2014 в 16:41

Оффнюз моля Ви ,не въвеждайте никаква форма за защита на никовете. Така ще нарушим тарифирането на платените и ще можем да се подиграваме с опорните им точки.

27.01 2014 в 14:57

Prekaleno mnogo pishat za nego mediite, prekaleno vnimanie mu zadelqt. Taka se syzdava aoreol okolo nego i izgladnelite mu neudachnici.

27.01 2014 в 14:37

OFFNews, искайте му и документ от патентното ведомство на цирк Балкански, че притежава запазената марка и има право да претендира за собственост върху името!

27.01 2014 в 10:39

А аз обещавам да върна в страната ни всички избягали българи
....

26.01 2014 в 16:09

Професоре, напиши мейл до редакционната ни поща, за да ти пратя от него мой телефон. Трябва да се чуем, защото ми излизаш с няколко IP-та и не знам кое е автентично и кое не, да не взема и твоето да забраня.

26.01 2014 в 14:58

OFFnews, продължавате да допускате КРАЖБАТА НА НИКОВЕ. Вече и други потребители са потърпевши.

Позволявате на тоя псевдо "Професор Балкански" и дебилчетата под другите откраднати никове да засипват форума с простотии.

Това някаква нова РЕДАКЦИОННА ПОЛИТИКА ли е? Йончев, няма ли най-после наистина да вземеш мерки? Ако не го направиш, ще считам, че това става с твое одобрение.

26.01 2014 в 14:14

Герберасти,отново ми крадете "линка"!!!№33 не е мое,но поне не пишете простотии ,не си падам по простотиите!!!Сега напускам този форум ,вече не ми е интересно!!!А новото ,дебело червейче за шарани -бАреков не заслужава толкова внимание!!!ЧАО!!!

26.01 2014 в 10:44

Бареков организира национален протест с цел получаване на политическа работа за него и за дългия списък от негови съратници. И затова се използват прийомите на източните бойни изкуства - имам предвид сегашното участие в неделя около 10 часа при Плавно говорещата Люба Кулезич. Те това трябва да се има предвид. Хората се борят за хляба си. В този момент при Люба Кулезич това прави и Янето. Не ги хулете тези хора, бе! Преминете към другите новини, към многото други новини и след това медитирайте с "Аз какво трябва да правя или да не правя!" Това е най-трудното - но дано това се опитат да направят поне 2-5% от нас. На добър път!
 
X