Ангел Че заместник на Бареков, Калинката на Волен в ръководството му

Елица Мартинова 25 януари 2014 в 16:23 27306 42

България без цензура, Снимка: barekov.com
България без цензура, Снимка: barekov.com

На учредителен конгрес днес движението "България без цензура" на Николай Бареков официално премина в партия, а журналистът бе избран за неин председател.

Ръководството на партията ще се нарича Съвет на регионите. 3/4 от неговите членове ще бъдат избрани от местните структури на формацията. Останалата 1/4 бяха посочени от ръководството. Те са: Ангел Славчев, Борислав Иглев, Борислав Райчев, Васил Василев, Величка Рангелова, Веселин Райчев, Виктор Митраков, Галина Петкова, Георги Балабанов, Даниела Колева, Десислава Балабанова, Десислава Тодорова, Димитър Цветков, Иван Гебрелиев, Ивелина Йосифова, Калина Крумова, Костадин Пандуров, Красимир Манов, Люцкан Люцканов, Мирослава Кортенска, Рада Коджабашева, Савина Дамова, Станислава Евтимова, Стефан Генов, Тезджан Наимова,Теодора Стоянова, Хайк Гарабедян, Христо Бозов, Юрий Величков.

Сред членовете правят впечатление имената на спринтьорката Тезджан Наимова, кандидатът за кметския пост на последните избори във Варна Христо Бозов и доскорошната звезда на "Атака" - бившата най-млада депутатка Калина Крумова. Зам.-председатели ще бъдат прочулият се около зимните протести Ангел Славчев (Ангел Че) и Рада Коджабашева, която ще отговаря за социалните политики на партията.

За членовете на партията Бареков заяви, че това са негови "братя и сестри", "свободни хора със силна воля и обич към България, които са заедно, защото вярват, че страната ни трябва да е различна и в родината ни може да се живее по-свободно".

Концепция и обещания

Бареков не се поколеба да нарече себе си "бъдещ управляващ" и се зарече да е във властта поне два мандата, като след първия обеща да има избори за Велико народно събрание. Лидерът на новата партия обяви, че е "готов да кандидатства за министър-председател".

От програмата става ясно, че партията ще работи за връщане на подоходно облагане и за въвежданена диференциирана данъчна ставка за лекарствата и храните. От партията на Бареков обещават достойна работа и доходи за всеки, сигурност за децата, работещите майки и пенсионерите и таблет за всяко дете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!