Ако има истинска промяна в следващия парламент, Гешев сам трябва да подаде оставка

OFFNews Последна промяна на 22 октомври 2021 в 12:35 2450 2

Съпредседателят на партия "Продължаваме Промяната" Кирил Петков коментира казуса с канадското гражданство в предаването Твоят ден по телевизия Нова Нюз и подчерта, че е притеснен, че не му е поискано становище.

"Не знам защо е това бързане преди изборите. Не би трябвало тази тема да се използва предизборно. Главният прокурор има личен мотив да предприема действия, защото искаме да го сменим. Ако има истинска промяна в новия парламент, Гешев трябва сам да си подаде оставката", коментира бившият служебен министър на икономиката.

Той опроверга информациите, че е бил управител и собственик на три компании, докато е изпълнявал длъжността служебен министър.

Относно присъствието на Ицо Хазарта в листите на "Продължаваме Промяната" Петков разкри, че изпълнителят ще бъде полезен в "следучилищната дейност".

Кирил Петков допълни, че иска Мика Зайкова да бъде каналът за комуникация между ПП и "Има такъв народ". По казуса с финансирането на предизборната компания той увери, че средствата идват само от негови познати IT компании. А броят на членовете на формацията към момента е 240.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови