"Ако ГЕРБ подкрепят царя, той ще се кандидатира за президент"

OFFNews Последна промяна на 12 ноември 2015 в 20:06 8893 42

Огнян Герджиков

Ако ГЕРБ подкрепи царя за президент, той има сериозен шанс... Струва ми се, че ако той срещне такава подкрепа, би бил склонен да каже "да", заяви проф. Огнян Герджиков пред БНТ.

Председателят на 39-тото Народно събрание (2001-2005 г.) каза, че би застанал зад евентуална кандидатура на Симеон Сакскобургготски за държавен глава.

"Бих застанал евентуално зад кандидатурата на Симеон Сакскобургготски. Не мога да знам дали ще бъде издигната. За това трябват едни много сериозни разговори, които да се доведат до край."

Според Огнян Герджиков единствената възможност царя да има сериозен шанс е, ако той бъде издигнат от ПП ГЕРБ.

"Основна роля би изиграла ПП ГЕРБ, която е водещата политическа сила. Единствената възможност е това. Ако ГЕРБ подкрепи царя за президент, той има сериозен шанс, тъй като ние трябва да си даваме сметка, че той е национален капитал във външнополитическо аспект. Ние нямаме такава личност, която да има такъв авторитет навън, а това е изключително важно за страната ни.", категоричен бе проф. Герджиков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.11 2015 в 02:28

Хаха тоя Кобургот, така наречен цар е Испански глупак с юдеомасонски произход. Царят е гол, приятели! Предлагам да го завържат на някое от изрязаните дървета от горите, които тоя боклук изряза след като си ги "върна" и да го целим с камъни тоя голословец дето "оправи" България за много по-малко от 800 дни! Долен боклук, не цар! Нищо българско няма в тоя дебил, нито капчица от вликият род Дуло, нито атом българщина!

14.11 2015 в 00:22

Забравил си да споменеш психиатъра ви Каролев и оня Панайотов дето се оказа Юда , ааа и бирника Велчев дето аслъ стана човек.

14.11 2015 в 00:18

Ми значи и ти потвърждаваш, че Боко е прав за матряла.
Винаги съм си мислела, че Царя току така не се изниза от тази територия засрана от червените селтаци. Може и сам да си е поръчал скандалите с горите, за да се отърве вовеки от отговорност, с която се беше захванал.

14.11 2015 в 00:02

Ей хора! Значи, като го погледна Патаран "Доналд Дък" Герджиков и няма как да не се сетя и за Илчо "Джуджето Хаязко" Дуганов, За градинското Джудже "Ники" Василев, За Овчеглавия Велчев, За Антония "Овцата Доли" Първанова...къде изчезна царската менажерия-меНтажерия бе?
Имаше една министерка на Екологията дето веднъж не съм се разминал с нея и да не мирише на бъчва, ха, ха,. Еле, па една с големи цици и сутиени като спинакери, Лидия Шулева, Имаше и една посланичка с криви, ...м-м-м-м чорапи дето скришом си събуваше обувките под масата и си мърдаше пръстите на краката както шимпанзе, Меглена "леля Чушка" Плугчиева... Сал една Любка Балдър-баджакова остана да ни весели :)))) А, забравих и вярното куче Плуто-Ошавков, ха, ха, и Олимпиййй Кътев, и Веса Драганова, дето с оригване може да си каже фамилията...царедворци-и-и, царедворци... И Митко Пъпеш един, за гарнитура:)))

13.11 2015 в 20:10

Qvno pologenieto e otchaivashto shtom se setiha za carq.

13.11 2015 в 19:36

Извинявам се за неволната правописна грешка-идтория да се чете история.

13.11 2015 в 19:20

Да, "Кънчо" , точно този човек е способен да представи достойно България ,както винаги я е представял...но не беше оценен по достойнство...15 години ДС води злостната си пропаганда срещу него,15 години медиите-послушковци изопачават истината за неговото управление до такава степен,че младите вече не знаят истината за най-новата ни идтория.Той вече е вън от политиката и никога няма да се върне отново в нея....а медиите слуги на ДС и мафията още продължават да го "плюят"...за това пък сега си имаме "брадат козел" ,когото ДС отново измъква от нафталина и се опитва да го пробута на ошашавения електорат...

13.11 2015 в 18:34

Герджиков нещо е изкукуригал.По-добре той самият да се кандидатира.

13.11 2015 в 18:34

Герджиков нещо е изкукуригал.По-добре той самият да се кандидатира.

13.11 2015 в 16:09


ПИСМО НА ГЕОРГИ СОФКИН ДО БОЙКО БОРИСОВ

България (еоод)-най-ниЗката държава с премиер с ниЗко IQ ……

Преди дни бе отбелязан Световният ден на ниския ръст. Ден с достатъчни силни хуманитарно, антидискриминационно, медицинско, ценностно и други послания…Това в БГ не се отбеляза, нито Августейшето правителство направи нещо (не защото бяха изборите)… а таз дата може и да ни е национален празник понеже тук всичко е ниско, малко, а хората са наведени, приведени,надупени, а онези от жълтите павета-ниЗки ,с непоносимо ниско IQ и като следствие Държавата е единствената африканска в ЕС…

Чисто формално погледнато, това е ден, посветен на хората, чийто ръст е до 140 см., физически ръст…

Чисто формално погледнато, в тази ниска и ниЗка реалност се откроява един Гигант- по бицепси,по най-брониран автомобил, по най-голямо (арогантно) медийно присъствие, който все дава пари за това и онова –„Аз дадох пари за…“…Той, Гиганта, е направил публично признание, че е Прост(ак)- разбирайте, че е с Ниско IQ, което вече е историческа и геополитическа аксиома… В ЕООД “България“ (на Борисов), това признание и Факт са ужасна заплаха за всеки един от нас „ниските“ в България… Днес, Задушница водени от любов и поданическа вярност да дарим на Гиганта, публично, 10-15 единици IQ… друго не можем да му дарим, защото нямаме, а и знаем, или предполагаме, че Гиганта Е изключително Богат финансово, според ниЗкия сайт ПИК в публикация от 2013г….вероятно е Милиардер…Милиардер е със сигурност!

Горното е и заради това, че опитите ни за борба и мъничко европейзиране на ужасната дискриминация бяха най-арогантно неглижирани и неподкрепен от Верни поданици на Гиганта в МРРБ, Министерство на транспорта- разбирайте Московски, комисията за защита от дискриминация, министерство на здравеопазването..имаме си свидетели-видни обществени и публични фигури…та тез Дискриминатори са на заплата в ЕООД “България“- при Гиганта.

Никаква омраза или Озлобление- искаме да дарим до 20 единици IQ на Гиганта Борисов…и един Въпрос към Гиганта: Той или хората ПОД него-крадат ли пари от спорта????....това скромно питане е поради факта, че Той, Гиганта с малко IQ- е голям тенесит, футболист,Каратист…т.е. спорта, както и всичко останало-знаи, футболни отбори,ракети, палки и бухалки (от художествената гимнастика :)), Му е татковина, бащиния.. Негово е… Категорично заявяваме, че Кражбите от спорта, а и не само са Огромни…

Искаме да припомним на Гиганта от Банкя последната изпята песен от Бийтълс, тяхното послание към света и поколенията (знаем,че Борисов е на „ти“ с английския….:))))- "and in the end the love you take is equal to the love you make..."...

Sorry… Нерде от една старана IQ, Бийтълс и Култура и…Гиганта б.б., от друга..

Георги Софкин, двукратен световен и Олимпийски шампион за хора с нисък ръст ( short statured people)..

7 ноември 2015, ЗадушницаP.S.- Висок съм 136 см. Имам документ от Най-престижната US медицинска инстанция "Johns Hopkins" колко ми е IQ-то … бих се радвал да си го премеря с Гиганта, ама публично…и не само IQ-то… J)))…и Дарението сме готови да му направим публично, включително с Нотариус, например Искра Фидосова…
„Искаме да се знае колко е CQ- то на Борисов??? CQ- коефициент на клептомани