Ахмед Доган пред Валерия Велева: За какво да ме арестуват?

OFFNews 14 август 2017 в 13:56 10042 7

Снимка ДПС архив

За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват? Няма новини през лятото, коментира почетният председател на ДПС Ахмед Доган думи на шефа на Бюрото за контрол върху СРС-та Бойко Рашков по Нова тв. 

Тази сутрин Рашков заяви: "Възражда се идеята за възобновяване на разследване на някои политически лица от ДПС, дори срещу лидер от ДПС", отговаряйки на въпроса на водещата Ани Цолова дали са верни слуховете за разследване и дори арест на Ахмед Доган.

Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика, казва Доган пред главния редактор на Епицентър Валерия Велева. "Не се занимавайте с мен!", заявява още Доган.

Той коментира лаконично и отнетия допуск до класифициррана информация на зам.-шефа на Бюрото за контрол върху използването на СРС-та Георги Гатев, за когото Бойко Рашков публично заяви, че е кандидатура на ДПС. "От медиите научих за този отнет допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е уважаван юрист и експерт", каза Доган. 

Почетният лидер на ДПС отхвърли и версията, че има разногласия между него и депутата Делян Пеевски. "И това не е вярно, както всичко, което напоследък се пише за мен!", коментира Доган.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови