АБВ подкрепи ген. Румен Радев

OFFNews 18 август 2016 в 13:53 8990 6

Снимка бТВ

АБВ подкрепи ген. Румен Радев като кандидат за президент. 

Гласувахме номинацията на ген. Радев, тя е на широка лява патриотична коалиция, която вече в значителна степен се оформя. Това заяви лидерът на АБВ Георги Първанов след Национален съвет на партията.

Имаме мандат да подготвим споразумение с „БСП Лява България”, за си разменим текстове и да подпишем документ за предизборната кампания, допълни Първанов. От думите му стана ясно, че предстои разговор с ръководството на БСП "по всички въпроси, които още не са напълно решени. 

Наши политици с лека ръка лепят етикети – след като е военен, значи по презумпция е прост и за него няма място в такова сложно нещо като политиката”, коментира ген. Радев. 

„Такива хора налепиха етикети с цени на нашата индустрия, енергетика, „Балкан” и ги разпродадоха за жълти стотинки. Така, че благодаря за такива квалификации по мой адрес”, каза още той. 

„Ще работя българинът да се чувства горд, че живее в тази държава и, че тя има лице и гръбнак навън”, допълни Радев. По думите му България може да участва активно във формирането на европейската и международната политика, но на базата на националните ни интереси.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови