№ 3: ГЕРБ-СДС спира кампанията си в Пловдив област и в Карлово, ще помага на пострадалите

OFFNews 03 септември 2022 в 14:15 15263 4

Десислава Трифонова

Снимка бТВ архив

Десислава Трифонова води листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област

Коалиция ГЕРБ-СДС в Пловдив област спира за пет дни предизборната кампания в региона и за неопределено време в Карлово и общината.  

Представителите на партията ще се включат в дейностите по преодоляване на водната стихия.

В този труден момент са по-важни хората, а не предизборните вълнения и затова водачът на листата, заедно с областния координатор Георги Мараджиев, кандидатите за народни представители, кметове и общински съветници, както и структурите на ЖГЕРБ и МГЕРБ ще окажат помощ в преодоляване на последствията от наводненията в община Карлово, съобщиха от ГЕРБ. 

По-рано днес лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че отлага утрешният събор в местността Копривките и праща социалистите от Пловдивско при пострадалите от наводненията. 

От партия МИР пък поискаха да спре временно предизборната кампания, всички кандидати за НС да помагат на бедстващите от наводненията, както и да бъде приет Закон за управление при кризи. 

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2073

3

Johnny B Goode

03.09 2022 в 19:05

Популизъм в действие.
Тази сочна булка добре е усвоила мурафетите на шефа си.

2115

2

Тролов

03.09 2022 в 18:43

Гешев трябва веднага да разследва колко милиони уж са похарчени за "почистване на коритото на Стряма" от кмета на Карлово от СДС, който стои там от 20 г.и даже веднъж беше осъден за крадене на еврофондове. Местните твърдят, че са откраднати милиони европари, но никога речните корита в общината не са чистени. Стряма за пореден път разнася и тежки отрови и химикали от Карловското сметище, което е собственост на фирма на Кмета Кабаиванов и на депутата от ГЕРБ Николай Петков. Мълчание!!!

934

1

демократ2022

03.09 2022 в 14:53

Хайде! Със зъби и нокти да се хвърлят в боя - Курнела и Баце с едни гърди в битка за нуждаещите се в Карлово! Едни с билки раните да им вържат, други с левче да смъкнат бенизна бърже, трети с голи ръце да разчистват затлачени с години канали на Напоителни системи... Кръв да се лее и популизъм да бълбука!