Вестник Хюриет извади нови предсказания на баба Ванга: След 25 години ислямът ще владее Европа

Петричката врачка била казала, че през 2076 г. комунизмът ще победи капитала, а през 3005 г. на Марс щяло да има война

OFFNews 19 март 2018 в 13:33 20875 7

Предсказанията на петричката врачка баба Ванга са непреходна тема за жълтите вестници по цял свят.

Минат се - не минат няколко месеца и се появяват все нови и непубликувани пророчества на жената, която почина през далечната вече 1996 г.

Днес и турският вестник "Хюриет", който не би трябвало да се определя като булевардно издание, разкри нови предсказания с конкретика по години за това какво ни очаква.

Ето ги:

Предсказанията на баба Ванга за бъдещето:

2018 — Новият господар на света ще бъде Китай.
2023 — Орбитата на света ще се промени.
2043 — Една мюсюлманска държава ще бъде единственият господар на Европа.
2046 — Няма да има човешки орган, който да не се лекува. Засегнатите органи ще се заменят с нови.
2076 — В целия свят ще се утвърди безкласов комунистически строй.
2088 — Всички болести ще се лекуват в рамките на няколко секунди.
2097 — Стареенето ще се забави.
2167 — Ще се появи нова религия.
2304 — Ще бъде разгадана тайната на Луната.
3005 — На Марс ще избухни война.
3797 — Ще настъпи краят на света. На друга планета ще започне нов живот за човечеството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1005

7

haeromaero

03.03 2023 в 05:14

Честно казано, след като обстойно търсех в мрежата - намерих само един сайт, който е напълно посветен на баба Ванга - https://www.baba-vanga.com

Блогът е на английски език и цитира подробно известни български и световни учени, художници, поети, музиканти, политици, спортисти и др. които са имали лична среща с Ванга. Така че съм много по-склонен да вярвам на информация, която идва от източника, отколкото нещо, което току-що е публикувано онлайн.

В блога намерих и много точен цитат, написан от Жени Костадинова - тя е написала някои от най-големите и информативни книги за делата на баба Ванга.

„Наистина е много тъжно, че има толкова много публикации, които неправилно цитират предсказанията на баба Ванга. Всеки си измисля странни предсказания, или смесва истинските й думи с техните измислени истории, а всичко това само изкривява по много негативен начин реалния образ на нашата пророчица, както и нейните феноменални дарби и мъдрост. Но това не е необичайно за великите хора – техните митове обикновено надживяват самия човек и това, което е оставил на този свят.
За повече от 20 години изследване на живота и делата на баба Ванга не съм срещнала нито един човек, който да разкаже за някое от широко тиражираните предсказания като началото на Третата Световна война например. Откъде са ги взели? Какви са техните източници? Винаги, когато говоря за предсказание на баба Ванга, цитирам на кого го е казала и кога е казано. Баба Ванга е била изключително внимателна на кого ще сподели предсказанията си, тъй като много добре е знаела, че много хора ще злоупотребяват с него. Имаше такива хора, които разпространяваха подвеждаща информация от името на пророчицата дори когато тя беше жива. Днес, за съжаление, когато Баба Ванга вече не присъства във физическия свят, тя не може да се защити от абсурдни твърдения, които целят да всеят страх сред хората. Ето защо баба Ванга отказваше да прави много глобални предсказания. Когато правеше това, тя настояваше хората да го пазят в тайна. Има някои неща, които трябва да бъдат скрити".

Надявам се, че съм хвърлил малко светлина по темата Ванга с моя коментар.

Поздрави

16193

3

SC

19.03 2018 в 19:07

Жената умря, но чучелото ѝ живее.

15914

2

поп Дръвчо

19.03 2018 в 16:45

Зависи каква е промяната.

Ама няма страшно - баба ви Ванга е жива (или поне е живо активното мероприятие на което тя беше волно или неволно лице) и ще излязат толкова непубликувани пророчества, колкото е необходимо.

10571

1

Hissarion

19.03 2018 в 14:10

Още при промяната на орбитата, животът на земята ще загине.
 
X

Да помогнем на украинските деца!