Възпяха знанията по английски на Бареков (видео)

OFFNews 10 март 2015 в 17:46 19525 7

Интервюто на евродепутата и лидер на "България без цензура" Николай Бареков, в което той говори на развален английски език, вече е възпято и в песен.

Изпълнението е на комедианта и китарист Боги Бейков. Като текст на песента са използвани разсъжденията на Бареков за отношенията между Европейския парламент и Иран, които родният евродепутат изказа на почти неразбираем английски език.

"Бареков даде едно прекрасно интервю миналата седмица по телевизията. Мисля, че беше чудесно, но му липсва малко романтика - затова ще му я добавя", казва шеговито Бейков преди да започне да пее.

Въпросното интервю предизвика невероятен интерес в социалните мрежи и има хиляди гледания.

Тогава сред малкото, които се наеха все пак да "преведат" изказването на Бареков, беше говорителят на Външно министерство Бетина Жотева. Тя публикува своя превод на барековите думи във Фейсбук:

"Да, аз съм член в делегация между връзките с ЕП и Иран. Аз разследване неща в Иран в правителството в опозиция, знам че имаме много дълбок, много дълбок проблем в правителството в опозиция. Днес ние слушаме едно, две, три глас от Иран опозиция. МКО има много трудни очи много отдавна. Ние знаем, че МКО не съответно опозиция в този момент. Ние, мое предпочита към метод на взаимоотношение действие ЕП и Иран е баланс мирно. Днес слушаме различна история от Иран от Ирак. Това е много важно за мен,това ми е целта днес".

Ето го и видеото с изпълнението на Боги Бейков по текст на Николай Бареков. Песента започва от 3:10 минута:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови