Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Седмо издание на "Exit Extreme Film Fest"

Борислава Славова 05 ноември 2012 в 16:43 1633 0

Снимка: Facebook
Снимка: Facebook

На 9 ноември (петък) ще се състои единственият по рода си фестивал за българско екстремно видео.

"Exit Extreme Film Fest 2012" ще започне точно в 18:00 ч. в Парти център 4км.

За седми пореден път организаторите ви предизвикват да покажете креативни и диви изпълнения, както и интересни приключения, свързани с екстремните спортове. Най-добрите български видео клипове ще бъдат показани на публиката и ще спечелят награди.

Програмата на фестивала включва богато наредени демонстрации от най-добрите по скейтборд на уредите на Flac Ramps, маунтинбайк, кънки, лонгборд, фрийрън, trial, слаклайн, джаги и др.

Ще има и състезание по брейк, като участие ще вземе един от най-добрите в брейка "В-boys battle 1v1". Ще има и сноубордисти и скиори, които ще загряват за зимата на изкуствено трасе с бънджи и рейл. Други пък ще летят с колелета от сградата и ще се приземяват върху възглавница-т.нар."Big Air Bag". И за да бъде още по-интересно организаторите са подготвили огнено шоу от "Fire Soul".

В седмото издание ще се състои премиера фрийрайд и фрийстайл филмът (“Superheroes of Stoke”) на най-награждаваната американска ски продуцентска компания “Matchstick Productions”.

Наградите за най-добрите филми са пари,продукти от Puma и ски пасове и нощувки на Боровец. Майсторите на уредите също ще бъдат наградени.

Ето и програмата и разпределението по зали на "Exit Extreme Film Fest 2012" :

18:00 – 21:00 ч. Демонстрации по скейт, кънки, BMX, freestyle skating, маунтинбайк, Big Air Bag, слаклайн, ски и сноуборд на изкуствена настилка, графити, симулатор. Във всичките зали и пред Парти център 4км.

19:00 – 21:15 ч. "B-Boys Battle" – квалификации и финал. Основна зала.

21:15 – 21:30 ч. Огнено шоу от "Fire Soul". Основна зала.

21:30 – 22:30ч. Премиера на ски филма “Superheroes of Stoke”, Matchstick Productions. Основна зала.

22:30 – до сутринта Прожекции и награждаване на филмите, Skiller, Frappe, DJ’s. Основна зала.

Входът за събитието е 5 лв., но всеки, посетил премиерата на „Изгубената зима”, ще влезе на преференциална цена от 2 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews