Руснакът Бог Газаров съди US компания, защото не го признава

OFFNews Последна промяна на 15 април 2014 в 21:02 5811 9

Бог Гъзаров.

Бизнесменът Год (Бог в превод от английски) Газаров съди компанията за оценка на кредитоспособност – "Екуифакс", защото е докладвала, че той няма никаква кредитна история, съобщава "Ню Йорк пост".

Причината за това е, че системата на компанията е отхвърлила първото му име – Бог.

Ищецът твърди в иска, който ще бъде заведен в петък, че фирмата упорито отказва вече 2 години да поправи системната грешка, въпреки постоянното подсещане от негова страна.

Газаров има добра кредитна история с други две големи кредитни компании, но проблемът с "Екуифакс" му е попречил миналата година да си закупи кола „Инфинити“.

„Невероятно фрустриращо е. Работил съм много, за да имам кредитна стабилност и да изглеждам надежден пред продавачите, а сега това се случва“, коментира Газаров.

Год е американец от руски произход и е собственик на бижутериен магазин в Брайтън Бийч, завършил е училище в Бруклин.

Представител на фирмата даже е имал наглостта да му предложи да си смени името, но той не е пожелал да го направи, защото е кръстен на дядо си.

Така Газаров се принудил да заведе дело срещу „Екуифакс“, защото фирмата е отказала да приеме името му като законно, твърди адвокатът му.

Засега "Екуифакс" не е коментирала претенциите на Бог.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.04 2014 в 03:13

КAКТО ОБВИНЯВAТ СТAЛИН ЧЕ Е ИЗБЪРЗAЛ ДA РAЗМAЖЕ ГЕРМAНИЯ A НЕ Е ОСТAВИЛ ХИТЛЕР ОЩЕ МAЛКО ДОКAТО УНИЩОЖИ ВСИЧКИ ЕВРЕЙ ТAКA ПУТИН ЩЕ БЪДЕ ВВИНЕН ОТ СВЕТA ЧЕНЕ Е ЗAЛИЧИЛ AМЕРИКA ОТ КAРТAТA НA СВЕТA.

16.04 2014 в 13:47

Да разясним на незнаещите, че вероятно не е евреин, а някой от изповядващите исляма "руснаци" от Кавказ. Прочее, може да е "горски (демек планински) евреин", но те не са истински евреи... ;-)

16.04 2014 в 13:41

Е, аре сега, чак руснак!!!! Некъв кавказки "бежанец" с руски паспорт, намерил приют в хамериканската демокраЦия!

16.04 2014 в 11:27

Gad не е ли типично еврейско име?

"Работил съм много, за да имам кредитна стабилност и да изглеждам надежден пред продавачите"

Няма ли предвид дебитна стабилност вместо кредитна?

16.04 2014 в 11:13

Какво означава "представя се за руснак"? Ако руснаците искат кавказците да не се представят за руснаци - да им дадат независимост.
За американците всеки от Русия е руснак, както негрите в Америка са американци.

16.04 2014 в 09:30

Ха-ха,абе въобще си е мазна чурка от Кавказ!Да заминава за Мацьква,там ще му сменят и името и главата!Ха-ха,мазен моськал!

16.04 2014 в 07:32

Добро утро.Този Бог прилича на арменец или по скоро на грузинец.

15.04 2014 в 21:53

този God явно държи Pawn Shop ако се съди по снимката. това означава, че той купува и продава злато, бижута и прочие ценности. това съвсем не е бижутерски магазин, защото в тях има ателиета за изработване на бижута. Брайтън Бийч е район, в който много от бизнесите са под контрола на руската мафия.като му гледам мутрата на този най-вероятно е от азиатските републики на бившия Съветски съюз, но се представя за руснак.

15.04 2014 в 21:42

Каква е точно тази новина не ми е много ясно, пък и тая чурка не прилича на бляд, а малко се е обръснал като терорист ислямист, но иначе го раздава гъзар.