Рускинята, която се подиграва на украинците в Германия, се оказа проститутка

OFFNews 18 октомври 2022 в 16:15 18894 18

руската проститутка
Палавата рускиня.

Гражданката на Руската федерация Юлия Прохорова, която стана известна с видеата си, в които се подиграва открито на Украйна и украинците в Германия, където живее, се оказа проститутка.

Това съобщават таблоиди от Федералната република, които публикуваха снимки на младата фенка на Путин в пикантни пози по бельо, уточнявайки че имат и фотоси, които не стават дори и за булевардни издания. В германската преса Прохорова е кръстена "руската подстрекателка".

Също така се твърди, че в мрежата са публикувани много "позитивни отзиви" за "работата" на Юлия от рускоезични клиенти. 30-годишната рускиня е пребивавала в град Ландсхут, Долна Бавария.

По-рано беше съобщено, че въпросната прелъстителка е заработвала твърда валута в страната на Гьоте и Шилер съвсем нелегално и може да бъде депортирана в родината си. Предния ден къщата ѝ е претърсена от полицията.

Рускинята беше запомнена от интернет потребителите с неадекватното си поведение в Австрия, когато се опита да провокира украинки на улицата с думите "Слава на Русия!" и "Чий Херсон?". После засне и видео как използва в тоалетната полицейска заповед, с която я викат за обяснения.

На следващия ден, когато видеото беше разпространено в мрежата, акаунтът на Прохорова в Booking беше блокиран, което накара блогърката да избълва нови "честитки" към украинците.

„Руският свят“ в чужбина

След началото на пълномащабната инвазия в Украйна и въвеждането на сурови икономически санкции срещу Руската федерация, много руснаци избягаха в европейските страни.

Но дори в чужбина много руснаци продължават да подкрепят кървавата агресия на Путин и да говорят остро срещу украинците. Те организират автомобилни състезания, призовават за нахлуване в други страни и просто се подиграват на украинските бежанци. Понякога конфликтите изискват намеса на полицията.

Но дори в светлината на заплахата, идваща от гражданите на Руската федерация, някои западни страни не отказаха да приемат руски туристи. Има и изключения. Латвия например ограничени влизането на руснаци на своя територия.

Украинските власти се опитват да накарат Европейския съюз да въведе като нови санкции забрана за шенгенски визи за представители на страната-агресор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

20

Ivan

19.10 2022 в 19:01

Има приказка : Халваджията за бозаджията! А при турците- Ваджията за даведжията! Та у орките-проститутката за Питерсия гангстер- Вова Владимирович! То цялата им дъжава е нещо, което "Ума необнять"!!! А този боклук е проститутка в държава от ЕС, а не примерно казано в Иркутск, или некъде по Азия?!?! На тези, от гейЕвропа (според Русия) по голем и по-твърд ли им е!?! Шлюха елементарная!!

1017

17

IvoIvo

19.10 2022 в 11:48

Защо въобще се отразява това пропадалище?!

615

16

швейк

19.10 2022 в 10:01

по принцип, това си е професия. дори бих казал, че имат повече достойнство от "безплатните" им колежки - урвите. казват ти - това толкова, онова толкова. в случая с тази си е типично за нацията да работиш незаконно, при положение, че имаш възможността да го правиш законно и да се ползваш от закрилата на закона. да я пращат обратно в блатата, а там да я мобилизират и да помага на фронта

15914

15

поп Дръвчо

18.10 2022 в 21:48

Сега да ви превеждам:

По принцип проституцията е нормална професия в Германия. Имат си синдикати, условия на труд, социална защита, данъчно облагане и други подобни работи.

Работила нелегално = на къса каишка от сутеньора, също руснак. Наплашена до смърт, затънала в дългове и вероятно зависима от съставомерни вещества.

Теоретично има нужда не от репресии, а от помощ, може би включително лечение - само че при сегашното състояние на нещата е малко вероятно да се погрижат за нея точно в Германия.

Точно както сутеньорът си е направил сметката.

22547

14

dolivo

18.10 2022 в 20:03

Лицемерна при това, правила бизнес на запад, лае срещу това

Досущ като олигарсите, депутатите и апаратчиците на Русия

обида за думата "курва"

2073

13

Johnny B Goode

18.10 2022 в 19:57

Като спомена точковата система, та се сетих за друг лаф от тези времена.
Колко време трябва да изч@каш рускиня?
Час и пет минути - един час да я отделиш от групата и пет минути за останалото.

1220

12

хr4

18.10 2022 в 19:12

Е те рускините са си ясни -5т (минус пет точки).
За пояснение се обръщайте към черноморските "гларуси".

2744

11

AAA

18.10 2022 в 19:11

Тая толкова чорайбе е изяла,че гънките на мозъка и са се опнали . Да заминава да я клатят алкохолиците в на майка и у ………държавата ;)