Quantcast

Руски комунисти: Съд за хората без гащи в метрото

Венцислав Лаков Последна промяна на 11 януари 2016 в 13:42 8020 4

Метро

Снимка Газета.ру

Акцията "Без гащи в метрото" се състоя в неделя за първи път в Москва.

Участниците в московската акция "Без гащи в метрото" да бъдат съдени за хулиганство, призова партията "Комунистите на Русия". Повод за това бе флашмоб в неделя на метростанция "Тверская" в руската столица, предаде РИА "Новости". 

Младежи и девойки събуха панталоните си в метрото и се повозиха по бельо. Условие за акцията бе участниците в нея да покажат, че не се случва нищо необичайно.

Световната инициатива се организира за петнайсти път. За първи път в нея участваха и московчани. Международната акция "Без гащи в метрото" се провежда в повече от 50 града в целия свят, сред които Берлин, Париж, Шанхай, Сидни, Мексико. Началото и е дадено през 2002 г. в Ню Йорк.

Комунистите смятат, че участниците, "внимателно подготвени от западни дисидентски двежения", са нарушили закона и общоприетите морални норми. С действията си те са оскърбили "целия народ, честните труженици, и ветераните от войните. "Всеки от от тези хулигани трябва да бъде установен и  да му се потърси наказателна отговорност за хулиганство на обществено място, съобщават от партията. 

Партия "Комунистите на Русия" е създадена през 2012 година, не е парламентарно представена и предендира да е алтернатива на Комунистическата партия на Руската федерация, оглавявана от Генадий Зюганов. Самият Зюганов твърди, че в "Комунистите на Русия" нямало нищо комунистическо.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.01 2016 в 14:31

Госпожа Сланинкова, не съжалявайте, акцията би се отнасяла само за хора, които имат гащи!

11.01 2016 в 14:14

А в софийското метро имаше ли акция? Направо не мога да си простя, ако е имало и съм пропуснала! Голям пропуск.

11.01 2016 в 14:10

За ОФФневс новината за Русия днес е свързана с някакви келеши, дето си свалили гащите в метрото, подражавайки на други такива. Че е простотия, простотия е, но да е новина ...
Виж, сериозните медии отразяват интервюто на Путин за "Билд", но тук нито ред за това. Тия, без гащите са по-актуални и важни.

11.01 2016 в 13:49

Руски комунисти: Съд за хората без гащи


Това е долна лъжа и мръсна инсинуация! Никога руските комунисти не биха призовали към съд за това. Да не забравяме, че те първи въведоха принципите на свободната любов и общите жени, защото никога не са обичали да плащат за това. Никога един комунист не би могъл да бъде против такава безплатна проява, пък бил той и руски!
Лъжци и мошеници сте.