Познат казус: Племенница на моден гуру буйства и обижда в самолет

OFFNews 07 януари 2014 в 16:59 4720 1

Дженифър Лорън
Дженифър Лорън, племенница на модния дизайнер Ралф Лорън

Племенницата на известния нюйоркски моден дизайнер Ралф Лорън е предизвикала пиянски скандал на борда на самолет. Ситуацията много напомня тази с българския депутат Волен Сидеров, който обижда и заплашва пътници по време на полет София-Варна, в т.ч. и френски дипломат.

Заради създадения дискомфорт на пасажерите, мис Лорън очаква присъда до дни, съобщава Би Би Си. Най-вероятно тя ще се изразява в покриване на съдебните разходи, тези на авиокомпанията и нанесените щети на пътниците.

Дженифър Лорън се качила в силно нетрезво състояние на полет на компанията "Делта еър лайнс" от Барселона за Ню Йорк. Заради грубото й поведение на борда се наложило самолетът да кацне извънредно на летище в западната част на Ирландия. Там Лорън била арестувана за 24 часа и дадена на съд по бързата процедура, а поради липсата на съдилище в близост до летището заседанието се провело в местен пъб.

Срещу 41-годишната американка, по професия дизайнер на бижута, били повдигнати обвинения за това, че в пиянството си е сериозно е обидила и обезпокоила пътниците и е нарушила реда чрез заплахи, обиди и ругатни.

На борда на полета имало над 200 души.

Съдията е освободил Лорън под гаранция срещу подписка и е насрочил следващото заседание за след няколко дни. Преди да се произнесе, той ще вземе предвид нанесените щети на авиокомпанията и пътниците, допълва Би Би Си.

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови