Пияно бебе се роди в Полша

17 май 2013 в 14:46 2944 2

Бебе
Бебе

Бебе се роди в критично състояние в болница в Полша заради огромно количество алкохол в кръвта - 4,5 г. Това е 23 пъти над допустимата норма за шофиране.

24-годишната майка на момиченцето се напила и припаднала в местен магазин за алкохол.  Веднага щом служител в магазина видял бременнта жена в безсъзнание, повикал линейка. Тя била приета в болница, където лекарите извършили незабавно цезарово сечение, за да се спасят живота на бебето.

 "Когато приехне жената, животът на нероденото бебе беше в тежка опасност, възможно беше да умре от алкохолно отравяне . Щом го извадихме, сърцето му едва биеше и имаше 4,5 грама алкохол в кръвта ", каза говорителката на болницата, в която е било родено детето.

 Вече няма непосредствена опасност за живота на новороденото момиченце, но лекарите са загрижени за нейното бъдещо развитие.

 Майката може да бъде обвинена, че е застрашила живота и здравето на детето си. Престъплението, което е извършила спрямо собственото си дете, може да й донесе до пет години затвор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!