Пародиен клип показва Меркел с Брекзит боксерки, танцуваща с бежанци зомбита (видео)

ОFFNews 04 юли 2017 в 15:44 8472 0

Германският канцлер Ангела Меркел стана главен действащ образ в пародийно видео. В него словенският комик Клемен Слакон представя германския лидер танцуващ с бежанци зомбита.

Вчера видеото бе качено в платформите за разпространение на клипове и бързо навъртя почти 200 000 гледания. В клипа Слакон влиза в образа на Ангела Меркел, която танцува с германския отбор по футбол, както и с бежанци, които повече приличат на зомбита. 

"Когато мигрантите дойдат тук, те са като зомбита. Те нямат възможностите, които би трябвало да получат, те са като "живите мъртви" отвътре", обясни посланието си Слакон пред "Ройтерс".

В началото на клипа Меркел е изобразена като ангел, а след това е представена в Райската градина, облечена с панталони, принтирани със знамето на Европейския съюз. Сваляйки ги, се показват боксерките и, на които пише "Брекзит".

Във видеото не липсват и жени с бурки, немски овчарки и Доналд Тръмп. 

В предишните си пародийни клипове Слакон е влизал в ролята на Доналд Тръмп и Владимир Путин, а сега разкри, че бъдещите му проекти ще включват турския президент Реджеп Ердоган и лидера на Северна Корея и Ким Чен-ун.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови