New Yorker уволни свой водещ автор, след като се опозори пред колегите си в Zoom

OFFNews 12 ноември 2020 в 16:38 9551 0

Снимка Gage Skidmore / Wikimedia

Джефри Тубин

"Ню Йоркър", едно от най-авторитетните списания в света, уволни водещия си автор Джефри Тубин, защото се е изложил пред колегите си в Zoom, съобщава Би Би Си.

60-годишният Тубин е и коментатор по правни въпроси на Си Ен Ен, но нелепата за него ситуация е станала именно по време на важно събитие за "Ню Йоркър".

През октомври редакцията на списанието е записвала по Zoom симулация на изборите в САЩ, която трябваше да се излъчи в ефира на WNYC radio.

В симулацията са участвали значителна част от ключовите автори на "Ню Йоркър", всеки от тях е имал определена роля - на Байдън, Тръмп, представители на демократите и републиканците и т.н.

На Джефри Тубин е била поверена ролята на съдия, който се произнася по жалбите, свързани с гласуването.

Записът вървял по план до момента, в който по сценарий имало 10-минутна пауза за отделни съвещания на "демократите" и "републиканците".

В този момент Тубин за известно време е загубил интерес към симулацията на изборите и е започнал да мастурбира, без да подозира, че се вижда на камерата.

След драматичните консултации на "демократите" и "републиканците" всички участници са се върнали в общия чат в Zoom и тогава именно са видели какво прави Джефри Тубин.

Направих ужасно срамна грешка. Извинявам се на жена си, семейството, приятелите и колегите си, призна си 60-годишният Тубин.

Вчера той съобщи в Туитър, че след 27-годишна кариера в "Ню Йоркър" вече е уволнен от списанието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови